CSDuragi DeathMatch Serverları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
hepsi 10 numara
dmenin eski ayarlari geri gelcekmi ?
dmenin eski ayarlari geri gelcekmi ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Bence gag eklentisi koysanız servere uyarıpta gaglasa çünkü admin olmayan bir serverde oynarkan cok gereksız kavga cıkabılıyor ınsan durduk yerde sınır olabılıyor o konuda faydalı olacagını dusunuyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSxx.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: no souNd
- İletişim:
@OmerTELLI
Omer Abi Şu Deathmach Modunu csdCore sisteminde aktif yapsanız. Bazı serverler deathmach ancak csdCore de deathmach olmuyor..
Omer Abi Şu Deathmach Modunu csdCore sisteminde aktif yapsanız. Bazı serverler deathmach ancak csdCore de deathmach olmuyor..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
Sayın csdurağı yöneticileri, eskiden FFA DM'niz 3-4 ay önceye kadar gerçekten çok güzeldi severek giriyordum ancak ayarlarını, ratelerini değişmiş olmalısınız. Mermiler gerçekten çok kötü olmuş, tıpkı pub serverı gibi çok dağılıyor nereye gittiği belli değil. Bu konuda uzun zamandır şikayetimi dile getirmek istedim. Pek çok arkadaşlarım özellikle maç oyuncularından tutun da public oynayanlara kadar eski DM'nin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Adam vurunca vurduğumuzu bile anlayamıyoruz, ne bir mavi ekran var ne de 15 hp veriliyor, mermiler çok kötü. Eskiye nazaran da girenler azalmış. Eskiden hep ful çekiyordu server. Bu konuda yapabileceğiniz birşeyler yok mu?
Linklerini gizle |
FFA DM sunucusu yeniden ayarlanmıştır.
-Bluescreen ayarlandı,
-HP verme kapatıldı (yoktu),
-7 harita tanımlandı(d2, inferno, nuke, train, tuscan, mirage, forge),
-Haritalar için özel doğma noktaları ayarlandı,
-Herkes tek bir skor sıralamasında yer almaktadır, -Rakip takım modeli değiştirmeniz için M tuşuna basarak ayar yapabilirsiniz.
-Bluescreen ayarlandı,
-HP verme kapatıldı (yoktu),
-7 harita tanımlandı(d2, inferno, nuke, train, tuscan, mirage, forge),
-Haritalar için özel doğma noktaları ayarlandı,
-Herkes tek bir skor sıralamasında yer almaktadır, -Rakip takım modeli değiştirmeniz için M tuşuna basarak ayar yapabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Eskisinden çok daha iyi bir şekilde dm.csduragi.com yeniden sizlerle.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Bir DM servere Kill Healed ve Kill Reload yükledim.
Kill Reload olayı çok tutuldu şuanda DM serverlarda yaygın olarak kullanılıyor.
Kill Reload = Adam öldürdükçe Mermi sayısının artması veya fullenmesidir.
CSDuragi CSDM serverında oynuyorum veya aim kasıyorum ve zevk aldığım bir oyun sistemi var.
Eklenti ekte şuan şarjörü fullüyor.(+200)
Kill aldıkça fullenme değilde 5 mermi gelmesi,kill aldıkça hp artması ile buluşunca çok güzel bir sistem oluyor.
Bence bu eklentiyi ayarlamanız iyi olacaktır eğer orjinalliği bozar diyorsanız bir şey diyemem görüşümü bildirdim değerlendirmenizi isterim.
@Yek'-ta
Kill Reload olayı çok tutuldu şuanda DM serverlarda yaygın olarak kullanılıyor.
Kill Reload = Adam öldürdükçe Mermi sayısının artması veya fullenmesidir.
CSDuragi CSDM serverında oynuyorum veya aim kasıyorum ve zevk aldığım bir oyun sistemi var.
Eklenti ekte şuan şarjörü fullüyor.(+200)
Kill aldıkça fullenme değilde 5 mermi gelmesi,kill aldıkça hp artması ile buluşunca çok güzel bir sistem oluyor.
Bence bu eklentiyi ayarlamanız iyi olacaktır eğer orjinalliği bozar diyorsanız bir şey diyemem görüşümü bildirdim değerlendirmenizi isterim.
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
Orjinalliği bozar. Sade hali gayet hoş. CSDurağı DM sunucusu orjinal halinde benzersiz ve güzel olmalı. +HP ve öldürdükçe mermi yenileme kötü bir alışkanlık yapabilir oyunda ve bu maç atan oyuncuları da etkiler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Bu cevabın geleceğini biliyordum ama yinede şansımı denedimYek'-ta yazdı:Orjinalliği bozar. Sade hali gayet hoş. CSDurağı DM sunucusu orjinal halinde benzersiz ve güzel olmalı. +HP ve öldürdükçe mermi yenileme kötü bir alışkanlık yapabilir oyunda ve bu maç atan oyuncuları da etkiler.

Linklerini gizle |