Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Brave JailBreak - cs83.csduragi.com #GameArea

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
passage
İletişim:

Mesaj gönderen passage »

Öncelikle tüm oyuncu ve yöneticilere merhabalar. Daha öncesinde açmış olduğumuz furien modu disabled bırakıp bir GameArea ekibi olduğumuz için jailbreak modu ile devam ediyoruz. İlk olarak şunu belirtmek isterim başlığada yazdığım gibi görmüş olduğunuz ve size birazdan tanıtacağım topluluk sadece cs 1.6 üzerine kurulu değildir. Bizim derdimiz afk atın geceleri afk atın rank düşmesi lazım ha gayret değildir. Bizim amacımız eğlenmek ve bu eğlenceyi tattırmaktır. bunu belirtmek istiyorum ilk kurulduğumuz 2016 yılından beri CSDurağından yasaklanmış olsakda klan üyelerimiz ile bir ts3 üzeirnde toplanıp tekrardan farklı oyunlar yada farklı şeyler yapıyorduk ve yasağımızın kalkması ardından cs 1.6'yı tekrardan aktif etmiş bulunmaktayız. Bizim sunucumuzda afk yok girenler oynayan kişilerdir. Sürekli farklı oyunlar oynayıp bu zorlu corona sürecinde eğleniyoruz sizide bu eğlenceye davet ediyoruz.

Fazla uzatmadan tanıtımımıza geçmek istiyorum. Mod jailbreak olduğu için mod tanıtımı yapmayı düşünmüyorum herkesin bildiğini varsayarak
Hemen 1-2 sunucumuzun doluluk fotoğrafları ile başlamak istiyorum

Afk az Aktif çok
4545 toplantı doluluk.png
En iyi isyan team burada
doluluk.jpg
Afk atmak için giren yok. herkes ortama muhabbete gelir
afk.png
Anladık yani ortam muhabbet var ama o heryerde var derseniz daha fazlasıda var. BURADA EĞLENCE VAR.
Sürekli güncellenen pluginler ile karşınızdayız. işte sunucumuzun pluginleri.

---JBMENU---
Hiçbir sunucuda bulunmayıp özel olarak tasarlanan bir jbmenuden bahsetmek istiyorum.
Aşyağıdaki menüde gördüğünüz üzere *Cesur Ol" adında bir menu var bu menuyu size biraz tanıtalım.
"Brave" Klan tagımızın türkçe anlamı "Cesur" Demektir. Bizde bunun üzerine bir plugin düşünüp tasarladık ve sunucumuza upluad ettik
ANA EKRAN.jpg
Aşyağıdaki resimdede Cesur Ol menünün içeriğini görebilirsiniz.
CESUR MENU.jpg
Biraz daha detaylı anlatmamız amacıyla bir video hazırladık. sanki hulk modunu andırmış gibi olmasının sebebi zmonster modelinin çoğu kişide bulunduğunu düşünerek bunu ekledim ve çokda ağır bir model değil oyüzden bunu seçtik.

Öncelikle tüm oyuncu ve yöneticilere merhabalar. Daha öncesinde açmış olduğumuz furien modu disabled bırakıp bir GameArea ekibi olduğumuz için jailbreak modu ile devam ediyoruz. İlk olarak şunu belirtmek isterim başlığada yazdığım gibi görmüş olduğunuz ve size birazdan tanıtacağım topluluk sadece cs 1.6 üzerine kurulu değildir. Bizim derdimiz afk atın geceleri afk atın rank düşmesi lazım ha gayret değildir. Bizim amacımız eğlenmek ve bu eğlenceyi tattırmaktır. bunu belirtmek istiyorum ilk kurulduğumuz 2016 yılından beri CSDurağından yasaklanmış olsakda klan üyelerimiz ile bir ts3 üzeirnde toplanıp tekrardan farklı oyunlar yada farklı şeyler yapıyorduk ve yasağımızın kalkması ardından cs 1.6'yı tekrardan aktif etmiş bulunmaktayız. Bizim sunucumuzda afk yok girenler oynayan kişilerdir. Sürekli farklı oyunlar oynayıp bu zorlu corona sürecinde eğleniyoruz sizide bu eğlenceye davet ediyoruz.

Fazla uzatmadan tanıtımımıza geçmek istiyorum. Mod jailbreak olduğu için mod tanıtımı yapmayı düşünmüyorum herkesin bildiğini varsayarak
Hemen 1-2 sunucumuzun doluluk fotoğrafları ile başlamak istiyorum

Afk az Aktif çok
4545 toplantı doluluk.png
En iyi isyan team burada
doluluk.jpg
Afk atmak için giren yok. herkes ortama muhabbete gelir
afk.png
Anladık yani ortam muhabbet var ama o heryerde var derseniz daha fazlasıda var. BURADA EĞLENCE VAR.
Sürekli güncellenen pluginler ile karşınızdayız. işte sunucumuzun pluginleri.

---JBMENU---
Hiçbir sunucuda bulunmayıp özel olarak tasarlanan bir jbmenuden bahsetmek istiyorum.
Aşyağıdaki menüde gördüğünüz üzere *Cesur Ol" adında bir menu var bu menuyu size biraz tanıtalım.
"Brave" Klan tagımızın türkçe anlamı "Cesur" Demektir. Bizde bunun üzerine bir plugin düşünüp tasarladık ve sunucumuza upluad ettik
ANA EKRAN.jpg
Aşyağıdaki resimdede Cesur Ol menünün içeriğini görebilirsiniz.
CESUR MENU.jpg
Biraz daha detaylı anlatmamız amacıyla bir video hazırladık. sanki hulk modunu andırmış gibi olmasının sebebi zmonster modelinin çoğu kişide bulunduğunu düşünerek bunu ekledim ve çokda ağır bir model değil oyüzden bunu seçtik.

Ve bir çok eklenti için sunucumuzu ziyaret ediniz.
daha fazla ss yükleyemediğimden diğer şeyleri paylaşamadım sunucumuzu ziyaret ederek pluginlerimizi test edebilirsiniz.
yazdıkladrımı okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim
Sunucu IP bilgileri imzamda mevcuttur.
Hepinize teşekkür ederim

İyi forumlar.
İyi oyunlar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

Mesaj gönderen LoseBasgan »

Başarılar dilerim Kadircim güzel bir tanıtım olmuş.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

Başarılar dostum boll userler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

pustonicky

Mesaj gönderen pustonicky »

Başarılar diliyorum Eski komutcularınız çok eğlenceli insanlardı pro&dm den sıkıldığımda girer geceleri komut dinlerdim :D Umarım Lider konumuna kısa sürede gelirsiniz JailBreak'ta Fark yaratacağınıza eminim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
passage
İletişim:

Mesaj gönderen passage »

Arkadaşlar Sistemsel sorunlardan ötürü cevaplayamadım kusura bakmayın
LoseBasgan yazdı: Çrş Haz 03, 2020 9:04 pm Başarılar dilerim Kadircim güzel bir tanıtım olmuş.
Hop teşekkürler erhanım
EnesReiS` yazdı: Çrş Haz 03, 2020 10:13 pm Başarılar dostum boll userler.
Teşekkürler
pustonicky yazdı: Çrş Haz 03, 2020 10:15 pm Başarılar diliyorum Eski komutcularınız çok eğlenceli insanlardı pro&dm den sıkıldığımda girer geceleri komut dinlerdim :D Umarım Lider konumuna kısa sürede gelirsiniz JailBreak'ta Fark yaratacağınıza eminim

Teşekkür ederim dostum her zaman beklerim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Başarılar Dilerim, Kaliteli bir server.