Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server Kiralamak istiyorum

Server almadan önce kafanıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz , nasıl server alınacağını detayları ile öğrenebilirsiniz.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Mesaj gönderen MehmetReis- »

drwestcoast yazdı:
ENESIZM yazdı:
drwestcoast yazdı:10.ipten sonra 20ipe kadar olsun ozaman birde tc no nerde görünecek biz ortak alacağız serverıda başkalarının tc no mu görmesini istemiyorum açıkcası.
Burası bir firma TC Kimlik numaranızı siz ve CSDurağı üst yetkilileri bilir. Ana panelde TC Kimlik numarası mevcut değildir.
birde maç serverı alsam ts ve swde reklamını yapsam serverı alınca bu sorun teşkil edermi yetkililer bakabilirmi acaba?
Eğer maç serverini csduragindan alırsan sorun çıkmaz istediğin şekilde reklamını yapabilirsin csduragi maç botunu da hazır şekilde veriyor gerçekten profesyonel bir şekilde kodlanmış.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Yıllık ücret alınıyor diye biliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
drwestcoast
Server Ip/DNS: Cs22.csduragi.com
Clan İsmi: vSTURK

Mesaj gönderen drwestcoast »

oCezaMelegi yazdı:ilk ay ne kadar ödeyeceğiz?
Yanıt:İlk ay yok ilk 10 ip senelik kiralanıyor. Kesin olmamakla birlikte 2000 tl civarı oluyor.
ikinci ve Sonraki aylar ne kadar ödeyeceğiz?
Yanıt: Senelik olduğu için sonraki ay yok :)
Online ödeme sisteminiz varmı bankalar için ?
Yanıt: Bankalar için ödeme sistemi mevcut http://www.csduragi.com/hesapno.html Fakat paneldeki tc noyla paneldeki tc no uyuşması gerekmekte. Paneli 2. ve 3. bir kişi kullanamıyor sebebi ise email den gelen doğrulama kodu. Panelde tc nonuz gözükmemekte.
Teknik Destek veriliyormu?
Yanıt :Forumun kendisi bir T.Destek onun dışında olağan üstü bir olay olursa siz ticket açarak sorunu anlatırsınız. T.desteğin plugin kolu forumdur her türlü konu çözülür.
Ts3te alacağım boşta ts3 varmı?
Yanıt:Panelinizde tıkladığınızda ts3 kiralama bölümü var ordan görebilirsiniz. 20 tl gibi bir fiyatı var. Not Csdurağı ts3leri dışında sunucunuzda ts3 reklamı yapamıyorsunuz.
Peki server paneline diğer ortaklarım girecek olsa buna izin varmıdır alt panel şifresi felan oluyormu burda eklentiler hazırmı oluyor?

paneldeki ts no felan dediniz bu panel server panelinden ayrımı nasıl oluyor?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

drwestcoast yazdı:
oCezaMelegi yazdı:ilk ay ne kadar ödeyeceğiz?
Yanıt:İlk ay yok ilk 10 ip senelik kiralanıyor. Kesin olmamakla birlikte 2000 tl civarı oluyor.
ikinci ve Sonraki aylar ne kadar ödeyeceğiz?
Yanıt: Senelik olduğu için sonraki ay yok :)
Online ödeme sisteminiz varmı bankalar için ?
Yanıt: Bankalar için ödeme sistemi mevcut http://www.csduragi.com/hesapno.html Fakat paneldeki tc noyla paneldeki tc no uyuşması gerekmekte. Paneli 2. ve 3. bir kişi kullanamıyor sebebi ise email den gelen doğrulama kodu. Panelde tc nonuz gözükmemekte.
Teknik Destek veriliyormu?
Yanıt :Forumun kendisi bir T.Destek onun dışında olağan üstü bir olay olursa siz ticket açarak sorunu anlatırsınız. T.desteğin plugin kolu forumdur her türlü konu çözülür.
Ts3te alacağım boşta ts3 varmı?
Yanıt:Panelinizde tıkladığınızda ts3 kiralama bölümü var ordan görebilirsiniz. 20 tl gibi bir fiyatı var. Not Csdurağı ts3leri dışında sunucunuzda ts3 reklamı yapamıyorsunuz.
Peki server paneline diğer ortaklarım girecek olsa buna izin varmıdır alt panel şifresi felan oluyormu burda eklentiler hazırmı oluyor?

paneldeki ts no felan dediniz bu panel server panelinden ayrımı nasıl oluyor?
Şöyle tek tek açıklayayım.
Forumu olmayan firmaların genellikle ana panelden sorun halledilir burada da sorun forumdan çok çok olağanüstü ise olay ana panel yoluyla CSD üst yetkililerine bildirilir. Tabii ortakların girebilir fakat, herhangi bir sorun oluşursa örn: "Ömer Telliye panelden küfür, Server hataları, Teknik sorunlar..." gibi paneli ilgilendiren sorunlar size aittir çünkü panel sorumluluğu tamamen size aittir. Bunun dışında çok çok güveniyorsanız ortağınıza ana paneli e-mail ile beraber verebilirsiniz. Bu kadar güvenmiyorsanız full yetkili bir alt panel açabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
drwestcoast

çok sıktım biliyorum ama panel üyeliğini nerden başlatacağız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TaaRRuZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen TaaRRuZ »

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Ilk 10 ip senelik ve +18 olmak üzere pro clanlara pro mod olmak üzere kiralanır ve fiyat 1000 lira ve üstü olabilir. Tc kimliğinizi t.c kanunlarinca vermeniz gerekmektedir. Işin yasal olanı budur. Bilginin gizliliği csdurağına aittir. Kimseyle paylaşılmamaktadır

+ödemeyi banka yolu ile yapmaniz gereklidir.
Umarim anlatabilmişimdir. Bu konunun net cevabi budur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
drwestcoast

Taha hocam ödeme yaptığımda açıklama kısmına sadece tc notu bırakmam yetiyor değilmi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Mesaj gönderen MertMatin* »

drwestcoast yazdı:Taha hocam ödeme yaptığımda açıklama kısmına sadece tc notu bırakmam yetiyor değilmi ?
Tabi
zaten ödeme bildirimindende bilgileri atıyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DarkSould
Clan İsmi: NG -> NationalS
İletişim:

Mesaj gönderen DarkSould »

ilk adım kendine bir hesap açabilirsin ve kira günleri server aylığı http://csduragi.com/ Burada Yazıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala