Gerçekten Önemli mi?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 58
- Server Ip/DNS: Bekleniyor
- Clan İsmi: -
Gerçekten Önemli mi?
Selamlar arkadaşlar!
Kısa süre sonra sunucu açacağım. Tek başımayım, önceden iki defa açtım 178 almıştım ve deathrun yaptım her gün full çekiyordu.
Şimdi bir zm veya deathmach modu denemek istiyorum..
1- Hangi Mod Açmalıyım(Doluluk Açısından Hangisi İyi)
2- Ne Yapmam Lazım (User Çekebilmek İçin)
3- Gercekten Para Kazanabilir Miyim (Adminlik Satışlarında)
Şimdiden Teşekkürler.
Kısa süre sonra sunucu açacağım. Tek başımayım, önceden iki defa açtım 178 almıştım ve deathrun yaptım her gün full çekiyordu.
Şimdi bir zm veya deathmach modu denemek istiyorum..
1- Hangi Mod Açmalıyım(Doluluk Açısından Hangisi İyi)
2- Ne Yapmam Lazım (User Çekebilmek İçin)
3- Gercekten Para Kazanabilir Miyim (Adminlik Satışlarında)
Şimdiden Teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Gerçekten Önemli mi?
Para kazanmak için açacaksan hiç uğraşma.
User çekmek için ön ip ve düzgün bir ekip gerekli.
Hangi mod açacağını bir önceki konuda belirtmiştim.
User çekmek için ön ip ve düzgün bir ekip gerekli.
Hangi mod açacağını bir önceki konuda belirtmiştim.
Linklerini gizle |
-
Gerçekten Önemli mi?
Para kazanılmıyor, anca ayıptır söylemesi salak bir insan bulursan soyarsın. Yeni nesil insanlar yetki almayı çok kolay öğrenmiş afk atıyorlar hop yükseldiler.
User çekmek için illa ön ip gerektiğine eminim 89-79 iplerinde 1 gıdım oyuncu akışı gelmedi 55 e geçtim 1, 1.5 aydır 55 teyim doluyor o da bakarsam bakmazsam dolmuyor.
Yararlı bilgi zaten o konuda verdim Jail ve Proya girişme çok bekleten modlara girişme sade ama çekecek modlar düşün.
User çekmek için illa ön ip gerektiğine eminim 89-79 iplerinde 1 gıdım oyuncu akışı gelmedi 55 e geçtim 1, 1.5 aydır 55 teyim doluyor o da bakarsam bakmazsam dolmuyor.
Yararlı bilgi zaten o konuda verdim Jail ve Proya girişme çok bekleten modlara girişme sade ama çekecek modlar düşün.
Linklerini gizle |
-
Gerçekten Önemli mi?
tamam eyvallah, büyük ihtimal zm açarım sade tip denerim bir süre. Açmadan önce alt klan oluşturacağım.alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:51 pm Para kazanılmıyor, anca ayıptır söylemesi salak bir insan bulursan soyarsın. Yeni nesil insanlar yetki almayı çok kolay öğrenmiş afk atıyorlar hop yükseldiler.
Linklerini gizle |
-
Gerçekten Önemli mi?
Doluluk Açısından Hangi Mod Açabilirim Sorusuna Hep Aynı Cevaplar Gelir Ama Pekde Önemi Yoktur, Çünkü Server İçerisindeki Kural , Saygı Düzeni Ve Plugin Düzeni(Anlaşılabilir Ve Sade Plugin) İyi Olursa Serverin Doluluğu Yüksek Oranda Artar , Ek Olarak Sunuda Belirteyim Serverinin Kalitesi Yüksek Olursa Gelen 10 Kullanıcının En Az 7 Tanesi Serverinde Kalacaktır . Kalite İçinde Az Önce Saydığım Düzen İşi Çok Önemlidir
----
User Çekmek İçin Yukarda Dediğim Gibi Server Ayar Ve Düzenin İyi Olmalıdır , Ve Ek Olarak Saygı , Oyunculara Saygı Gösterki Onlarda Sana/Serverine Saygı Göstersin , Sunucundaki Yetkililerin Yaşı Farketmez Saygılı Ve Kullanıcılarla İlgilenen Kişiler Olsun
---
Para Kazanma İşi Biraz Zor Çünkü CS Dünyası Eskisi Gibi Değil Çok Fazla Server Var Ve Fiyatları Çok Ucuz , İnsanlar Adminlik Almaktan Ziyade Server Açmayı Seçiyor Kimileride Daha Bilindik Serverleri Tercih Ediyor , Para Kazanmak İçin Önce Para Yatırman Ve Düzeni Oturtman Gerekiyor , En Önemliside Serverinin İşi / Ayarı Bittikten Sonra Bir Düşün
Acaba Ben Bu Servere Oyuncu Olarak Girersem Adminlik Alırmıyım Diye Bir Sor
----
User Çekmek İçin Yukarda Dediğim Gibi Server Ayar Ve Düzenin İyi Olmalıdır , Ve Ek Olarak Saygı , Oyunculara Saygı Gösterki Onlarda Sana/Serverine Saygı Göstersin , Sunucundaki Yetkililerin Yaşı Farketmez Saygılı Ve Kullanıcılarla İlgilenen Kişiler Olsun
---
Para Kazanma İşi Biraz Zor Çünkü CS Dünyası Eskisi Gibi Değil Çok Fazla Server Var Ve Fiyatları Çok Ucuz , İnsanlar Adminlik Almaktan Ziyade Server Açmayı Seçiyor Kimileride Daha Bilindik Serverleri Tercih Ediyor , Para Kazanmak İçin Önce Para Yatırman Ve Düzeni Oturtman Gerekiyor , En Önemliside Serverinin İşi / Ayarı Bittikten Sonra Bir Düşün
Acaba Ben Bu Servere Oyuncu Olarak Girersem Adminlik Alırmıyım Diye Bir Sor
Linklerini gizle |
-
Gerçekten Önemli mi?
Bu arada en başta söylediğin, soymak değil dostum. Sonuçta sen sunucuya emek veriyorsun ve para harcıyorsun, sağlam kaliteli sunucu çıkardıysan tabiki para kazanırsın, örnek olarak World War'Z.alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:51 pm Para kazanılmıyor, anca ayıptır söylemesi salak bir insan bulursan soyarsın. Yeni nesil insanlar yetki almayı çok kolay öğrenmiş afk atıyorlar hop yükseldiler.
Linklerini gizle |
-
Gerçekten Önemli mi?
Onlar belli bir düzene oturtmuş insanlar, soymaktan kastım zaten anlamışsındır 30 liralık yetkiye 50 lira deyip para gelmedi tekrar at diyen insanlar.FLepi yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:57 pmBu arada en başta söylediğin, soymak değil dostum. Sonuçta sen sunucuya emek veriyorsun ve para harcıyorsun, sağlam kaliteli sunucu çıkardıysan tabiki para kazanırsın, örnek olarak World War'Z.alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:51 pm Para kazanılmıyor, anca ayıptır söylemesi salak bir insan bulursan soyarsın. Yeni nesil insanlar yetki almayı çok kolay öğrenmiş afk atıyorlar hop yükseldiler.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Gerçekten Önemli mi?
Söylediğin sunucu kaç zamandır işin içinde ve arkadaşın'da dediği gibi serverini düzene koymuş bir çok yerden reklam yapmış adını duyurmuş bir clan bırakta para kazansınlar. biz jailde şahsen her ay 200 tl kazanıyoruz server ve ts parası ödeniyor.FLepi yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:57 pmBu arada en başta söylediğin, soymak değil dostum. Sonuçta sen sunucuya emek veriyorsun ve para harcıyorsun, sağlam kaliteli sunucu çıkardıysan tabiki para kazanırsın, örnek olarak World War'Z.alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:51 pm Para kazanılmıyor, anca ayıptır söylemesi salak bir insan bulursan soyarsın. Yeni nesil insanlar yetki almayı çok kolay öğrenmiş afk atıyorlar hop yükseldiler.
önemli olan adınızı duyurmanız adınızı duyurduğunuz zaman sunucuya düzen oturduğu zaman emin olun para kazanabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Gerçekten Önemli mi?
Anladımalpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:59 pmOnlar belli bir düzene oturtmuş insanlar, soymaktan kastım zaten anlamışsındır 30 liralık yetkiye 50 lira deyip para gelmedi tekrar at diyen insanlar.FLepi yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:57 pmBu arada en başta söylediğin, soymak değil dostum. Sonuçta sen sunucuya emek veriyorsun ve para harcıyorsun, sağlam kaliteli sunucu çıkardıysan tabiki para kazanırsın, örnek olarak World War'Z.alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:51 pm Para kazanılmıyor, anca ayıptır söylemesi salak bir insan bulursan soyarsın. Yeni nesil insanlar yetki almayı çok kolay öğrenmiş afk atıyorlar hop yükseldiler.

Linklerini gizle |
-
Gerçekten Önemli mi?
Bende öyle düşünmüştüm, bilgilendirdiğin için teşekkürler.IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Haz 17, 2018 10:01 pmSöylediğin sunucu kaç zamandır işin içinde ve arkadaşın'da dediği gibi serverini düzene koymuş bir çok yerden reklam yapmış adını duyurmuş bir clan bırakta para kazansınlar. biz jailde şahsen her ay 200 tl kazanıyoruz server ve ts parası ödeniyor.FLepi yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:57 pmBu arada en başta söylediğin, soymak değil dostum. Sonuçta sen sunucuya emek veriyorsun ve para harcıyorsun, sağlam kaliteli sunucu çıkardıysan tabiki para kazanırsın, örnek olarak World War'Z.alpersoylu34 yazdı: Pzr Haz 17, 2018 9:51 pm Para kazanılmıyor, anca ayıptır söylemesi salak bir insan bulursan soyarsın. Yeni nesil insanlar yetki almayı çok kolay öğrenmiş afk atıyorlar hop yükseldiler.
önemli olan adınızı duyurmanız adınızı duyurduğunuz zaman sunucuya düzen oturduğu zaman emin olun para kazanabilirsiniz.
Linklerini gizle |