Yetkiver
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 847
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Yetkiver
Şimdi arkadaşlar ekte 2 tane yetkiver var biri klasik normal oynanmamışyetkiver diğeri redarmygaming'e editlettiğim oynanmışyetkiver.
Özelliklerinden bahsediyim:
şimdi bir adama slotluk yazıcaz
amx_slot_ekle nick pw
şimdi oyunda bu komutu yazınca mesela adamın adı ahmet diyelim şifresi 12
amx_slot_ekle ahmet 12
bunu yazdığımızda ahmet adlı oyuncu otomatik tag aldırılıp pw si girdiriliyor yani böyle yapmaya çalıştık.
fakat bunu yapınca ahmet adlı arkadaşı oyundan atıyor servere giriş hakkınız yok diye. config dosyasınada bakıyoruz pw girilmiş users.iniyede bakıyoruz pw girilmiş fakat neden olmuyor bilemiyorum.
Şimdi benim sizden istediğim şey 2 adet plugin var ekte biri normal yetkiver diğeri anlattığım özelliklerde fakat başaramadığımız yetkiver
sizden istediğim bölüm oynanmamış yetkiveri istediğim düzene göre ayarlayabilirmisiniz veya oynanmışyetkiver sma yı düzeltebilirmisiniz düzeltmeden kastım uyarlıyabilirmisiniz dediğim ayarlara yapana teşekkürler ederim.
@Yek'-ta
@redarmygaming
@uzman59
@Tasarimci v2
@By.Dehset
@caddegarge
@PaZee
@seypa
@PurposeLess1907
Özelliklerinden bahsediyim:
şimdi bir adama slotluk yazıcaz
amx_slot_ekle nick pw
şimdi oyunda bu komutu yazınca mesela adamın adı ahmet diyelim şifresi 12
amx_slot_ekle ahmet 12
bunu yazdığımızda ahmet adlı oyuncu otomatik tag aldırılıp pw si girdiriliyor yani böyle yapmaya çalıştık.
fakat bunu yapınca ahmet adlı arkadaşı oyundan atıyor servere giriş hakkınız yok diye. config dosyasınada bakıyoruz pw girilmiş users.iniyede bakıyoruz pw girilmiş fakat neden olmuyor bilemiyorum.
Şimdi benim sizden istediğim şey 2 adet plugin var ekte biri normal yetkiver diğeri anlattığım özelliklerde fakat başaramadığımız yetkiver
sizden istediğim bölüm oynanmamış yetkiveri istediğim düzene göre ayarlayabilirmisiniz veya oynanmışyetkiver sma yı düzeltebilirmisiniz düzeltmeden kastım uyarlıyabilirmisiniz dediğim ayarlara yapana teşekkürler ederim.
@Yek'-ta
@redarmygaming
@uzman59
@Tasarimci v2
@By.Dehset
@caddegarge
@PaZee
@seypa
@PurposeLess1907
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Yetkiver
Yardimci olmak isterdim fakat teldeyim yanlis birsey yapip kafa karisikligina sebeb olmak istemiyorum 16 17 gun boyunca yardimci olamayacagim hata konularina
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yetkiver
"setinfo _pw" komutunu kullanamazsınız. Oyuncuya bunu yazdıramadığınız içinde şifresini giremez ve oyundan atar.
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
Yetkiver
Atar çünkü config dosyasında yaptığınız değişiklikler oyun açık olduğundan direk yansımaz. Yani setinfo _pw komutunu yine kullandırtamazsınız. Clienti kapatıp açması gerek.
Linklerini gizle |
-
Yetkiver
reis oyundan attıkdan sonra config dosyasına bakıyoruz pw girilmiş ama neden atıyor onu anlamadık yardım edebilirmisin
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yetkiver
Diyorum ya client açıkken config dosyasının içerisini değiştirirseniz kapatıp açtığınızda aktif olur.
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
Yetkiver
Açıkcası yapabilecek pek bir şey yok. Config dosyasını aktif hale getir desem "exec" komutunu gene kullandırtamazsın. O iş yaş.
Linklerini gizle |