Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ürün İptal Edilmiş ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
alacaklı

Ürün İptal Edilmiş ?

Mesaj gönderen alacaklı »

Resim
Resim

Hiçbir şekilde ürünü ben iptal etmedim ve ödenmesi gereken para panelde vardı.Ama ürün iptal edilmiş.Yardım edermisiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Ürün İptal Edilmiş ?

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Ürününüzün son ödeme tarihi ayın yedisi, siz hesabınıza bakiyeyi ayın sekizinde mobil ödeme ile yüklemişsiniz.
Hizmetiniz sonlandırılmış gözüküyor. Başka bir problem mi yaşadınız biraz daha açar mısınız ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
alacaklı

Ürün İptal Edilmiş ?

Mesaj gönderen alacaklı »

Ömer TELLİ yazdı:Ürününüzün son ödeme tarihi ayın yedisi, siz hesabınıza bakiyeyi ayın sekizinde mobil ödeme ile yüklemişsiniz.
Hizmetiniz sonlandırılmış gözüküyor. Başka bir problem mi yaşadınız biraz daha açar mısınız ?
Hesabımızda 46 tl vardı3 gün önce den beri sora ayın 7 sinde girdimde parayı çekmemiş sw de gitmiş bi şekilde gördüm hesabımı VE Çekilmeyen parayla allahtan server boştaydı ve server aldık ve yine 50 tl attık şuan panelde 50 tl var
SORUN PARANIN ÇEKİLMEMESİ VE serverimizin gitmesi Hocam bu sorunun yaşanmama için biZe yardımcı olun acaba panelimizde bug mu var ödenmesi gereken tutarda yazmıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Ürün İptal Edilmiş ?

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Eğer ts3 hizmetiniz var ise önce o uzatılmış olabilir, ardından bakiye yetersiz gelince cs serverınız uzatılmamış olabilir.
Tekrar bir sorun yaşadığınızda bilgi verirseniz seviniriz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli