Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

online plugini

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

online plugini

Mesaj gönderen serkan ebcin »

XhobLe yazdı:
serkan ebcin yazdı:
redarmygaming yazdı: yorumun silindi.

yorumdaki eklenti gametrackere giriyor. adama direkt gt urlsini atın tarayıcıdan girsin. Uğraşmaya gerek yok.
şakamısın ? adamın server ip adresini nerden bileyim imzasında yok yardımcı olmaktamı suç ?
[@Bilinmeyen Etiket]
Arkadaşın swsinin ipsi cs144 bildigim kadarıyla
ımzasında yazmasa nerden bılıcem ben şakamısınız siz ? edıtleyıp attık suçlu çıktık allah allah

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lord X

online plugini

Mesaj gönderen Lord X »

Amacın Yardım Etmekse Sorabilirdin Server İpisini.Bir De Üsluplu Olursanız Şaka Mısınız vb. Ömer Bey Gereksiz Etiketlenmemek İçin Etiketlenmemesini Kaldırdı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

online plugini

Lord X yazdı:Amacın Yardım Etmekse Sorabilirdin Server İpisini.Bir De Üsluplu Olursanız Şaka Mısınız vb. Ömer Bey Gereksiz Etiketlenmemek İçin Etiketlenmemesini Kaldırdı.
işe gelinince .sma açılıp editlenip ismimiz siliniyor author kısmımızdan eklentı yardımında bulunduğum içinmi zorunuza gitti ağlicaksanız oynamayalım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lord X

online plugini

Mesaj gönderen Lord X »

Ben O Düşündüğünüz Kişi Değilim.Hem Mod Başvurusu Yapıp Hem De Böyle Üslupsuz Forum Kurallarını Okumayıp Mesaj Atmanız Da Uyumlu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

online plugini

Lord X yazdı:Ben O Düşündüğünüz Kişi Değilim.Hem Mod Başvurusu Yapıp Hem De Böyle Üslupsuz Forum Kurallarını Okumayıp Mesaj Atmanız Da Uyumlu.
zaten hepsı başvuru yaptıktan sonra oldu bi herkeste mesaj atmalar atarlar sinir başka birşey bende o var o anlıyomusun arkadaşım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lord X

online plugini

Mesaj gönderen Lord X »

Tamam Sinir Herkeste Var.Burda Mikrofonla Mı Konuşuyoruz.Klavye İle Kendimizi Durdurabiliriz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

online plugini

Lord X yazdı:Tamam Sinir Herkeste Var.Burda Mikrofonla Mı Konuşuyoruz.Klavye İle Kendimizi Durdurabiliriz.
Bende yok ben duzgunce konuya yardımcı olucam adamın ımzası yok osu busu yok yorumum sılınıcek hayırdır ? ne bu sınır dıceksınız ÖZELDEN UYARILSAYDI IPISINI RICA EDIP TEKRAR .SMA ATIN DIYE SORARDIK @redarmygaming

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lord X

online plugini

Mesaj gönderen Lord X »

Forum Kuralları Gereği Siliniyor.Benim de Kurallara Uymadığımdan Dolayı Yorumlarım Silindi.Bu Kadar Sinirlenmeye Gerek Yok Hocam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

online plugini

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

serkan ebcin yazdı:
Lord X yazdı:Tamam Sinir Herkeste Var.Burda Mikrofonla Mı Konuşuyoruz.Klavye İle Kendimizi Durdurabiliriz.
Bende yok ben duzgunce konuya yardımcı olucam adamın ımzası yok osu busu yok yorumum sılınıcek hayırdır ? ne bu sınır dıceksınız ÖZELDEN UYARILSAYDI IPISINI RICA EDIP TEKRAR .SMA ATIN DIYE SORARDIK @redarmygaming
peki uyarıyorum. Uyarı nedeni bilgilendirmeler bölümüne posta edilecektir.

İYi akşamlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
emrekaya060612

online plugini

Mesaj gönderen emrekaya060612 »

Arkadaslar serverim gametrackerda gözüküyor fakat en çok online olan kişileri nerden gorebilirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli