ımzasında yazmasa nerden bılıcem ben şakamısınız siz ? edıtleyıp attık suçlu çıktık allah allahXhobLe yazdı:Arkadaşın swsinin ipsi cs144 bildigim kadarıylaserkan ebcin yazdı:şakamısın ? adamın server ip adresini nerden bileyim imzasında yok yardımcı olmaktamı suç ?redarmygaming yazdı: yorumun silindi.
yorumdaki eklenti gametrackere giriyor. adama direkt gt urlsini atın tarayıcıdan girsin. Uğraşmaya gerek yok.
[@Bilinmeyen Etiket]
online plugini
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
online plugini
Link: | |
Linklerini gizle |
-
online plugini
Amacın Yardım Etmekse Sorabilirdin Server İpisini.Bir De Üsluplu Olursanız Şaka Mısınız vb. Ömer Bey Gereksiz Etiketlenmemek İçin Etiketlenmemesini Kaldırdı.
Linklerini gizle |
-
online plugini
işe gelinince .sma açılıp editlenip ismimiz siliniyor author kısmımızdan eklentı yardımında bulunduğum içinmi zorunuza gitti ağlicaksanız oynamayalımLord X yazdı:Amacın Yardım Etmekse Sorabilirdin Server İpisini.Bir De Üsluplu Olursanız Şaka Mısınız vb. Ömer Bey Gereksiz Etiketlenmemek İçin Etiketlenmemesini Kaldırdı.
Linklerini gizle |
-
online plugini
Ben O Düşündüğünüz Kişi Değilim.Hem Mod Başvurusu Yapıp Hem De Böyle Üslupsuz Forum Kurallarını Okumayıp Mesaj Atmanız Da Uyumlu.
Linklerini gizle |
-
online plugini
zaten hepsı başvuru yaptıktan sonra oldu bi herkeste mesaj atmalar atarlar sinir başka birşey bende o var o anlıyomusun arkadaşımLord X yazdı:Ben O Düşündüğünüz Kişi Değilim.Hem Mod Başvurusu Yapıp Hem De Böyle Üslupsuz Forum Kurallarını Okumayıp Mesaj Atmanız Da Uyumlu.
Linklerini gizle |
-
online plugini
Tamam Sinir Herkeste Var.Burda Mikrofonla Mı Konuşuyoruz.Klavye İle Kendimizi Durdurabiliriz.
Linklerini gizle |
-
online plugini
Bende yok ben duzgunce konuya yardımcı olucam adamın ımzası yok osu busu yok yorumum sılınıcek hayırdır ? ne bu sınır dıceksınız ÖZELDEN UYARILSAYDI IPISINI RICA EDIP TEKRAR .SMA ATIN DIYE SORARDIK @redarmygamingLord X yazdı:Tamam Sinir Herkeste Var.Burda Mikrofonla Mı Konuşuyoruz.Klavye İle Kendimizi Durdurabiliriz.
Linklerini gizle |
-
online plugini
Forum Kuralları Gereği Siliniyor.Benim de Kurallara Uymadığımdan Dolayı Yorumlarım Silindi.Bu Kadar Sinirlenmeye Gerek Yok Hocam.
Linklerini gizle |
online plugini
peki uyarıyorum. Uyarı nedeni bilgilendirmeler bölümüne posta edilecektir.serkan ebcin yazdı:Bende yok ben duzgunce konuya yardımcı olucam adamın ımzası yok osu busu yok yorumum sılınıcek hayırdır ? ne bu sınır dıceksınız ÖZELDEN UYARILSAYDI IPISINI RICA EDIP TEKRAR .SMA ATIN DIYE SORARDIK @redarmygamingLord X yazdı:Tamam Sinir Herkeste Var.Burda Mikrofonla Mı Konuşuyoruz.Klavye İle Kendimizi Durdurabiliriz.
İYi akşamlar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 558
online plugini
Arkadaslar serverim gametrackerda gözüküyor fakat en çok online olan kişileri nerden gorebilirim
Linklerini gizle |