Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

BaşkanBey yasaklımı? The Avengers!

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Merhaba Ömer Bey ve forum sakinleri "BaşkanBey" adlı arkadaş yasaklımı? Zamanında @Mustafa Kemal1 in serverine ve diğer serverlere saldırmıştı. Forumda şikayet konuları mevcut. Ama anlamadığım şuan BaşkanBey yine kapatılan The Avengers adlı klanını açmış csdurağından hizmet alıyor.
1.5 ay önce evaxta kurucuydu dayı nickli arkadaşa saldırdı atıldı evaxtan. The avengers te BaşkanBey var diye kapanmıştı
geves<3arıcan yazdı:
YeKTaBEYy yazdı:Buyu Modelleri Panelden Models İçine Atıp Sma Kurun Çalışıscaktır .
Teşekkür Ederim .

BaşkanBey <3
Bu alıntıda gördüğünüz üzere böyle yazmış. Kendisi BaşkanBey yani. @geves<3arıcan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

vıdeo duruyordur saldırdıgı boyle ınsanları ben sahsen ıstemıyorum ornek jotto arkadasımız hatasını anladı satırlarca anlattı ve 1 ay yardım ederek kalktı ancak bu sadece denedı kalkarmı yoqsa baska sunucuda serverı VAR

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Denedi bile değil geçen ay açtı özür konusunu gününde yine ban yedi? Şimdi başka nickle gelmiş bla bla diyor(geçen ay konusunda yanlış hatırlıyor olabilirim)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

"NamedBey" Hesabı'da Başkanındı Ve Yine Ban Yedi. Attack Tim Diye Tslere Saldırıyorlar. Serverleri Bir Çok Kez Kapatıldı. Forumdan Banlandı. Ne Kadar Yüzsüz Biri Olduğunu Burdan Anlıyoruz. Hem Saldır Hem Video Al Hemde Server Satın Al.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

geves<3arıcan
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.127
Clan İsmi: THE AVENGERS

Mesaj gönderen geves<3arıcan »

Mustafa Kemal1 yazdı:vıdeo duruyordur saldırdıgı boyle ınsanları ben sahsen ıstemıyorum ornek jotto arkadasımız hatasını anladı satırlarca anlattı ve 1 ay yardım ederek kalktı ancak bu sadece denedı kalkarmı yoqsa baska sunucuda serverı VAR
Kanıt Varmı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

geves<3arıcan
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ktalko yazdı:"NamedBey" Hesabı'da Başkanındı Ve Yine Ban Yedi. Attack Tim Diye Tslere Saldırıyorlar. Serverleri Bir Çok Kez Kapatıldı. Forumdan Banlandı. Ne Kadar Yüzsüz Biri Olduğunu Burdan Anlıyoruz. Hem Saldır Hem Video Al Hemde Server Satın Al.
Kanıt ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

geves<3arıcan
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

TeamTR yazdı:Denedi bile değil geçen ay açtı özür konusunu gününde yine ban yedi? Şimdi başka nickle gelmiş bla bla diyor(geçen ay konusunda yanlış hatırlıyor olabilirim)
Saldırıdıgma dair kanıt varmı bilader benim sw var komut verip oyun oynuyorum saldrı işiyle alakam yoktur .
https://www.youtube.com/channel/UCD9Eic ... BtpsYTUFXA yotube hesabım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

geves<3arıcan
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mustafa Kemal1 yazdı:vıdeo duruyordur saldırdıgı boyle ınsanları ben sahsen ıstemıyorum ornek jotto arkadasımız hatasını anladı satırlarca anlattı ve 1 ay yardım ederek kalktı ancak bu sadece denedı kalkarmı yoqsa baska sunucuda serverı VAR
Başka sunucuda diyo ya Bu sunucu dışında cok sw aldım ama ya pahalı yada doluluk oranı dolmayan bir server bilader o yüzden csd Kraldır yasaklı deglimm. kanıtta yok https://www.youtube.com/channel/UCD9Eic ... BtpsYTUFXA

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

geves<3arıcan
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

TeamTR yazdı:Merhaba Ömer Bey ve forum sakinleri "BaşkanBey" adlı arkadaş yasaklımı? Zamanında @Mustafa Kemal1 in serverine ve diğer serverlere saldırmıştı. Forumda şikayet konuları mevcut. Ama anlamadığım şuan BaşkanBey yine kapatılan The Avengers adlı klanını açmış csdurağından hizmet alıyor.
1.5 ay önce evaxta kurucuydu dayı nickli arkadaşa saldırdı atıldı evaxtan. The avengers te BaşkanBey var diye kapanmıştı
geves<3arıcan yazdı:
YeKTaBEYy yazdı:Buyu Modelleri Panelden Models İçine Atıp Sma Kurun Çalışıscaktır .
Teşekkür Ederim .

BaşkanBey <3
Bu alıntıda gördüğünüz üzere böyle yazmış. Kendisi BaşkanBey yani. @geves<3arıcan
ben başkanbey sw ve ts3 ü olan cs126 cs127 ts55 ts99 ts171 Saldırı yapmıyorum Yapamadımda <3 Ona Kalırsa Teamtr de de Kurucuydum 1 ay oncesıne kadar noldu satıyosunuz saldırı yapıyor dıye bilader ? kanıt : https://www.youtube.com/channel/UCD9Eic ... BtpsYTUFXA

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Videoları Gizlemekle Olmuyor O İşler. Kanal Açıklamana Bakalım

Açıklama
The Avengers Attack Time