Arkadaşlar neden olduğunu bilmiyorum. Jail açıldığında server falan çökmüyor iyi hoş. Eski gün pluginimizde gün 20 'de map oylaması yapıyordu otomatik ve arada bir gün 20'de map oylamasından sonra server çöküyordu. Şimdi gün pluginini kaldırıp başka bir gün plugini ekledim, arkadaşlar yine gün 20 'de bu sefer sistem değil kendileri yapmışlar oylamayı fakat yine çökmüş. Hata da şu;
L 06/07/2017 - 18:35:05: (map "jail_buyukisyan_dark") SV_ModelIndex: SV_ModelIndex: model models/[Shop]JailBreak/Moto/Mot not precached
Şu sorun çözülsün artık !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 580
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
- İletişim:
-
JBMenüden kaynaklanıyor olabilir. ;
Menüyü atabilirmisin
Menüyü atabilirmisin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ömer Telli diyor ki;
Jail dark mapı sorunludur serverinize yüklemenizi tavsiye etmiyorum.
Jail dark mapı sorunludur serverinize yüklemenizi tavsiye etmiyorum.
Linklerini gizle |
-
Modeldende hata alıyor ama, ben ılk defa dark mapının sorunlu oldugunu duyuyorum.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5461
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Bu tarz sorunlar tamamiyle sizden kaynaklı ve biz bu konularda destek vermiyoruz.
Uslubunuzdan ötürüde konuyu silinenlere taşıyorum, yardım almak istiyorsanız uygun bir şekilde konu açabilirsiniz
Uslubunuzdan ötürüde konuyu silinenlere taşıyorum, yardım almak istiyorsanız uygun bir şekilde konu açabilirsiniz
Linklerini gizle |