Evax Gamıng Csduragi --
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Evax Gamıng Csduragi --
bencede kalkmasın bende duydum ömer telliye sövüyor fakat video alamadım bende
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 66
Evax Gamıng Csduragi --
Bu konuda bundan mı bahsediyoruz sanane benim yorumumdan ??BYFURKAN42 yazdı:kardesim sen uslubla adapla sor diyosunda adam zaten oyle yapiyo bu adama sahsi yonden forumda boyle konusmaya hakkin yok
iyi forumlar
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 157
Evax Gamıng Csduragi --
kardesim kanitsizsan eyer burda bi fayda etmez bence Ayrica adama 2.ci bi şansı vermeli ömer bey ama son soz genede ömer telli beyinMertMatin* yazdı:Bence kalkarsa bile dayı denen şahış kalkmasın bizzat ömer teliye küfür ettiğini kulaklarımla duydum ama kanıtım yok

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Evax Gamıng Csduragi --
Beyler Uzatmayalım Zaten Yetkili Biri Geldiginde Konu Kitlenip Cevap Verilcektir Burda Uzatarak Birşey Elde Edemiceksiniz .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 157
Evax Gamıng Csduragi --
kardesim soyle anlatim ilk bos yapmayi sen baslattin ben sana bi uyari yaptim bilgilendirme diyelim adamin konusuna baska cevap yazma diye adam konu aciyo boş yapiyonuz isiniz ömer beyi ugrastirmak baska bisey deil lutfen birbirimize saygili olalim biraz-CaMeLwHiTeCAN yazdı:Bu konuda bundan mı bahsediyoruz sanane benim yorumumdan ??BYFURKAN42 yazdı:kardesim sen uslubla adapla sor diyosunda adam zaten oyle yapiyo bu adama sahsi yonden forumda boyle konusmaya hakkin yok
iyi forumlar
iyi forumlar
Linklerini gizle |