Bugun ip düsme oranı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 58
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
Bugun ip düsme oranı
Dostum her gün bu tarz konular açılmakta, kiralık ip bekliyorsanız https://csduragi.com/counter-strike-1.6 ... erlar.html adresini takip edin ve genelde 08:00 - 12:00 arası çıkıyor sanırım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Quanaril ' Jail
- İletişim:
Bugun ip düsme oranı
56 'yı hangi deli fişek almış acabaaaSyoLL yazdı:Dün cs56 kacırdım ona üzüldüm benden önce bi arkadas aldı

Kardeşim sana tavsiyem, bak iplere şöyle dolu olmayan veya şuraya buraya vs taşındık yazan serverlerin ts3'üne gir halini arz et, fakat iyi arz et sonra böyle böyle son ödeme tarihi şu vs der. O gün geldikten 1 gün sonra sabah 7 'de kalk kafanı ayırma, sürekli f5'le ve al

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 58
Bugun ip düsme oranı
Hocam keşke salsaydın cs56 yı yamkiranatli yazdı:56 'yı hangi deli fişek almış acabaaaSyoLL yazdı:Dün cs56 kacırdım ona üzüldüm benden önce bi arkadas aldı
Kardeşim sana tavsiyem, bak iplere şöyle dolu olmayan veya şuraya buraya vs taşındık yazan serverlerin ts3'üne gir halini arz et, fakat iyi arz et sonra böyle böyle son ödeme tarihi şu vs der. O gün geldikten 1 gün sonra sabah 7 'de kalk kafanı ayırma, sürekli f5'le ve alDün 56 'yı aldım

Linklerini gizle |