Kanıt ? KudurrrrrrrrKtalko yazdı:Arkadaşa Güvenmenizi Kesinlikle Ama Kesinlikle Önermem. Bu Çocuklar Saldırı Atan Çocuklardır. Max 1 Hafta Sonra Tsnize Saldırı Atarlar. BaşkanBey Denilen Çocuk Ne Akıl İse Hala Burda.
ts3 den anlıyan biri bana kurmam da yardımcı olabılırmı ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 40
- Server Ip/DNS: 213.238.173.127
- Clan İsmi: THE AVENGERS
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kanıt mı ? Güldürme, ne olduğunuzu zaten biliyoruz ki böyle konuşuyoruz, edebini takın.
Linklerini gizle |
-
Ya csd de sövmek istemiyorum yerim belli ts55 gel ne oldugumu gösteriyimMRX3565 yazdı:Kanıt mı ? Güldürme, ne olduğunuzu zaten biliyoruz ki böyle konuşuyoruz, edebini takın.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Başkanbey, kardeş The Avengers Yasaklı bir klan neyin kafası? Hayır yani ciddi misiniz? Kovulduğunuz yere tekrar geliyorsunuz, maximum 1 hafta süre sonra o ts3e saldırıp videoya alıcaksın bilmiyor muyuz?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 31
- Server Ip/DNS: 213.238.173.148
- Clan İsmi: CrAzY | Pro Pub
KONU NE BEYLER BEN SIZDEN BISI ANLAMIYOM ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Size sözde yardım eden arkadaş "BaşkanBey" adında 15 yaşında kendi rate ayarını kapatarak dondurarak vb. şeyler yaparak saldırı attım diyen, panel dilenen yasaklı bir kullanıcı "The Avengers" adlı klanda yasaklıydı tekrar gelmişler tekrar kapanacak sizde Ts3te yetki verdiğiniz insanlara dikkat edin. Kayıt tarihi eski olan mesajı çok olan kişilere ben güveniyorum mesela. Sizde öyle yapın.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Ben Başlattım Söyliyeyim. Bu Çok Zeki Arkadaş BaşkanBey Ve TheAvangers Mi Ne İse AttackTim Diye Birşeyi Var. Milletin Yanına Ajan Sokup Tssine Yardıma Gidip 1 Hafta Sonra Saldırır.Bu Çocuk Hem Alzheimer Hemde Kafası Basmıyor. Sövmek İstemiyorum Diyip Kudurrr Diyip Argo Kullanan Zekinin Teki. Clanı Yasaklıdır. Bu Şahsiyeti Serverinde Barındıran Yasak Birşey Yapıyor. Yasaklı Kullanıcı Barındırmak Yasaktır. Bayan Üye Dahi Verilmesi Yasaktır. Tssine De Gittim BaşkanBey Diye Oda Var. Ts210'dada Sesini Duydum. Tam Bi Üstün Zekalı. Şimdi Sen Kudur!
Linklerini gizle |
-
Yotube kanalıma bakarmısın 1 vidyo yok kanıt varmıTeamTR yazdı:Başkanbey, kardeş The Avengers Yasaklı bir klan neyin kafası? Hayır yani ciddi misiniz? Kovulduğunuz yere tekrar geliyorsunuz, maximum 1 hafta süre sonra o ts3e saldırıp videoya alıcaksın bilmiyor muyuz?
Linklerini gizle |
-
Kardeş Hani Yasaklı Oldugum Uydurmayın LaKtalko yazdı:Ben Başlattım Söyliyeyim. Bu Çok Zeki Arkadaş BaşkanBey Ve TheAvangers Mi Ne İse AttackTim Diye Birşeyi Var. Milletin Yanına Ajan Sokup Tssine Yardıma Gidip 1 Hafta Sonra Saldırır.Bu Çocuk Hem Alzheimer Hemde Kafası Basmıyor. Sövmek İstemiyorum Diyip Kudurrr Diyip Argo Kullanan Zekinin Teki. Clanı Yasaklıdır. Bu Şahsiyeti Serverinde Barındıran Yasak Birşey Yapıyor. Yasaklı Kullanıcı Barındırmak Yasaktır. Bayan Üye Dahi Verilmesi Yasaktır. Tssine De Gittim BaşkanBey Diye Oda Var. Ts210'dada Sesini Duydum. Tam Bi Üstün Zekalı. Şimdi Sen Kudur!
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
๒คşкคภ๒єy* [тнє ανєηgєяѕ]YENİLMEZLER
9 video
The Avengers Attack Time.
Attack Time Ne Peki? Yasaklısın. Aç Özür Konunu Affedilmeyi Bekle. 127 De Sana Gitmiş. Bıraktığımıza Üzüldük. Videoların Mp4 Şeklinde Yani Video Olarak Duruyordu. Eğer Silmemiş İsem Görürüz.
9 video
The Avengers Attack Time.
Attack Time Ne Peki? Yasaklısın. Aç Özür Konunu Affedilmeyi Bekle. 127 De Sana Gitmiş. Bıraktığımıza Üzüldük. Videoların Mp4 Şeklinde Yani Video Olarak Duruyordu. Eğer Silmemiş İsem Görürüz.
Linklerini gizle |