Full MOD - Nerde Bu FullMod Yoksa Yalan mı Atıyosunuz ?
Moderatör: Moderatörler
-
Buradan yazın lütfen, ne gerekirse veririm, furiene dair elimde var herşey, iste atayım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 11
verdiğiniz eklentiyi yükledim fakat siz furien modu herşeyiyle birlikte upload edip atarmısınız hocam ? hepsini yükleyim en ufak hatada buraya resmini atarım ?MRX3565 yazdı:Buradan yazın lütfen, ne gerekirse veririm, furiene dair elimde var herşey, iste atayım.
Linklerini gizle |
-
Özelden link gönderdim, smaları kendinize göre editlemeyi unutmayın.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Günlük 10k oyuncu alan bir sunucuya "Yalan mı atıyorsunuz?" sorusu sormak.. Neyse, forum'da birazcık arama yapsaydınız pluginler kısmında hatasız eklentiler olduğunu modlar olduğunu anlardın kardeşim. Her hangi bir sorunda buraya (konu açarak) yardım alabilirsin. Sana burayı Full Mod olarak veriyor CSD, sen istediğin modu kur ben karışmam diyor diğer sunucular gibi JB-DM yapıp 130 liraya satmıyor başka mod kurdurtmamazlık yapmıyor. Yani anlıcağın hem kaliteli hem güzel. Lütfen forumda arama yap ayriyetten forum kurallarınada göz at
iyi forumlar.

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 11
Teşekkürler dostum deneyip dönüş yapacağım.MRX3565 yazdı:Özelden link gönderdim, smaları kendinize göre editlemeyi unutmayın.
Linklerini gizle |