Eklenti İsmi : Supplybox Malzeme Kutusu
Yapımcısı : Dias
Sürüm : 1.5
Açıklama :
Malzeme Kutusu Biohazard Modunda Insanlara Özel Havadan Düşen Bir Yardım Kutusudur. Malzeme Kutusuna Yürüdüğünüzde İçerisinden Ethereal, Paladinm4, Goldenxm1014, Goldenak , Vb Silahlar Çıkar.
Kurulum : Ilk Olarak Silahlarin Hepsini Yükleyin. Ve Ardından Malzeme Kutusunu Yükleyin. .spr Uzantılı Dosyalar Sprites içerisine, .mdl uzantılılar Models İçerisine, .sma ise Eklenti Derleyiciden Derleyin Ve Çıkan SuPPLy_Box7.amxx Yazısını addons/amxmodx/configs/plugins.ini'nin En alt satırına Yazıp Kaydedin.
not : dosya boyutu çok büyük olduğundan başka linke ekledim, en kısa sürede düzelteceğim
Yüklenmesi Gereken Silahların Linki : http://www.dosya.tc/server8/5gyzv7/SILAHLARR.rar.html
[Biohazard] Supplybox Malzeme Kutusu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Eklenti hoş güzel, ama içine açık yerleştirilmiş. Bir açıklama bekliyorum, zaten konuyu silinenlere taşıyacağım. Uyarıyı geçmemek için bahane arıyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Bilerek yapcagini sanmiyorum yani o kadar da salak değildir. csd nin bunu farketcegini biliyordur elbet, bence masumYek'-ta yazdı:Eklenti hoş güzel, ama içine açık yerleştirilmiş. Bir açıklama bekliyorum, zaten konuyu silinenlere taşıyacağım. Uyarıyı geçmemek için bahane arıyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Bu kutu başka bir forumda paylaşılmıştı orada gördüm.xdferlesh1 yazdı:Eklenti İsmi : Supplybox Malzeme Kutusu
Yapımcısı : Dias
Sürüm : 1.5
Açıklama :
Malzeme Kutusu Biohazard Modunda Insanlara Özel Havadan Düşen Bir Yardım Kutusudur. Malzeme Kutusuna Yürüdüğünüzde İçerisinden Ethereal, Paladinm4, Goldenxm1014, Goldenak , Vb Silahlar Çıkar.
Kurulum : Ilk Olarak Silahlarin Hepsini Yükleyin. Ve Ardından Malzeme Kutusunu Yükleyin. .spr Uzantılı Dosyalar Sprites içerisine, .mdl uzantılılar Models İçerisine, .sma ise Eklenti Derleyiciden Derleyin Ve Çıkan SuPPLy_Box7.amxx Yazısını addons/amxmodx/configs/plugins.ini'nin En alt satırına Yazıp Kaydedin.
not : dosya boyutu çok büyük olduğundan başka linke ekledim, en kısa sürede düzelteceğim
Yüklenmesi Gereken Silahların Linki : http://www.dosya.tc/server8/5gyzv7/SILAHLARR.rar.html
Diğer forumlardan aldıklarınızı paylaşmadan önce kontrol edin.
En son holigan tarafından Sal Tem 04, 2017 10:16 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
Her üye paylaşmış olduğu eklentilerden sorumludur. Bilmeden paylaşıyorsa boşuna paylaşıyordur.
Linklerini gizle |
Konu silinenlere taşınmıştır, eklentiyi kurmayın.
Linklerini gizle |