Yasaklı Yoldan Bot Atma [HAKSIZ REKABET]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 244
kanıtlayıp şikayet bölümüne açarsın kardeşim artık susarmısın rica etsem burası artistlik yapıp benim konuma karşılık vermen değil eğer ben bir konu açtıysam yetkili kişiler ilgilenir tamam mı burası babanın yada dedenin mekanı değil ilgilenirmisiniz @redarmygaming [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 66
Ayrıca Ana panelinizin zamanında (BEN , BYFURKAN , VE SİZ OLARAK) KULLANDIĞIMIZI UNUTMAYINIZ. İYİ FORUMLAR..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Proxy ayarını değiştirmek eskiden ban sebebiydi şimdi ne sebebi bilgim yok. Öküz öldü ortaklık bozuldu durumundasınız şu soruyu sormak istiyorum kavga etmeseydiniz buna göz yumucak mıydınız bence yumucaktınız ? Sebep uyduranlarınız bol olsun ne diyeyim. Şunu anladım son zamanlarda GTDEKİ hiç bir klan şu an olduğu konumu hak etmiyor ediyorsada 3-5 i ediyor. Nedir bu gtdeki birinci olma sevdası 1. OLAN KLAN VAR EVET EVET 1.olan legends diye bir klan var 1. olana kadar rankları sıfırlanmadı sonra sıfırlandı eline ne geçti hiçbirşey herkes botçu olduğunu biliyordu boş işler bunlar bende yoruldum açıkçası bu tip konulardan.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
biliyosunki ben luxury clanindayken teamtr bot atiyor konusu aciyordu evet ciddende atiyolarda ve suan guney amerikaya bagli vds bagli kafamagoree nickli halada Luxury swsinde afk soruyorum sadece user olup tsde olmayan 10 gun boyunca afk atan guney amerikadan baglanan adam gordunuzmu kendinizi kandirmayin Luxury bot atiyosun csgocularin fakeplayersla swne afk atiyo ama bizde fakeplayers plugini kPali giremezsin swye istersen dene onu kapatmak senin elinde ve kapatmiyosun omer KİMSE KENDİNİ KANDİRMASİN.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ve benim bu botla alakali hic bir bilgim yoktu omer herseyi benden habersiz yaparak sakladi Ve ayrilinca tsde bu konulari anlatti ses kaydi almadim cunki almicagima omere yemin etmistim Simdi omer yalanlarinla sadece kendini kandir ama elbet bu konulari @Omertelli beyfendi aciga kavusturcak İyi Forumlar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
nasıl kapattın anlatırmısın kapatıyım hemen ? güney amerika dediğin ts3 ümüzde takılıyor bot diyorsun acıyorum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ya kardeşim sorunlumusun benim konumda kavga çıkarmaya ? bıkmadınmı işinize bakın herşey halledilir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Uslubunu bil kardesim Konuda Benim Clanimin Adi Kirletiliyorsa Yorumumu Atarim.
Linklerini gizle |