Yasaklı Yoldan Bot Atma [HAKSIZ REKABET]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 244
kabullendiniz yani @-CaMeLwHiTeCAN yasal bişey değil o dediğin
oyunu açmadan oyuna giriyor ve afk kalıyor.

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 66
Kardeşim yasal bişey olmasaydı o hem cs durağının hem oyun yöneticisinin dosya konumunun içinde olmazdı. O ''hltv'' denilen program consoldan konuşmaları gözetlemek (Kolaylı Yoldan) olarak konulmuş bişeydir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
evet ama neden cs açılmadan servere girebiliyor ve afk attırıyorsun kendi ts3'ündeki özel üye arkadaşa konuşmaları gözetlemesi içinmi be kardeşim konuştukça batağa gidiyorsun lütfen [@Bilinmeyen Etiket] gelince kontrol edicektir uzatmayalım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
bu bot konuları hep açılıyor bot atınca ne oluyor 1.cimi oluyorsunuz. rank sıfırlanmalı loglardan bakılır zaten.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Birşey Sorucam. Videonun Sonunda Mavi Yerde Yazan Yer Kalkıyor. Tam 1:07 Odaklanın. FakePlayers Var Ve 213.238.173.122 Yazıyor. TeamTr Size Mi Bot Atıyor?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Evet bizim serverede bot attırıyor. serverin kapanması için kendi swlerine HLTV'den giriş yapıyorlar. benim serverimde 2 gündür specde bekleyen adamlar var kicklenmiyor ve banlanmıyordu bunlar atıyormuş hatta forumda konu bile açmıştım bunlarmış comolokko benim eski düşmanımdır ama şimdi bu videoyu bana attı. @Ktalko [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Ahahahahaha size bot mu attırıyorum kardeşim comollokko bu video yu çeken kişi sizin adamınız ve sizin serverinizde ts nizde yetkili olan biri ki ben size bot attırsam comollokkoya mı attırırım sizin adamınıza ??
Linklerini gizle |
-
Ahahahahaha size bot mu attırıyorum kardeşim comollokko bu video yu çeken kişi sizin adamınız ve sizin serverinizde ts nizde yetkili olan biri ki ben size bot attırsam comollokkoya mı attırırım sizin adamınıza ??
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Comolokko benim ts3'ümde özel üye videoyu bana attığı ve destek çıktığı için permlerini bugün verdim ha eğer inanmıyorsan zaten seni inandırmak zorunda değilim dediğim gibi kardeşim videoyu çeken ilgilendirmez içindeki içerik önemli lütfen yorum atmayalım ve [@Bilinmeyen Etiket] 'yi bekleyelim benim serverim için iftira atıyorsunuz Ömer TELLİ'ye küfür diye sonra serverimi kapattırmak için FakePlayer'den bot atıyorsunuz herşeyi açıkladı bugün bana merak etme ama gereken yapılacak inşallah.
Linklerini gizle |
-
Loglardan bakılır o küfür olayı fakat Comolokko arkadaşımız video yu çekerken ts95 e önceden zaten girmiş video dada görüldüğü gibi bence siz artık söylicek laf bulamadığınızdan dolayı kaçmaya çalışıyorsunuz herkez çok iyi biliyor tanıdık klanlarla kendinize fakeplayers attırdığınızı karşılıklı...
Linklerini gizle |