Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Reklam Yapılmakta

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

bobmarleyxx3
Mesajlar: 292
Kayıt: Pzt Haz 05, 2017 10:51 am
Konum: CANADA/Montreal
Clan İsmi: MAJESTIC GAMING

Reklam Yapılmakta

Mesaj gönderen bobmarleyxx3 »

@sizofrenresul neden olamıyor muş ? Parasını verdi istediğini yapar milletin serverine mi karışacaksın ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Mesajlar: 1416
Kayıt: Pzr Nis 30, 2017 6:28 pm
Konum: Konya
Clan İsmi: Atlanta Clan

Reklam Yapılmakta

Mesaj gönderen sizofrenresul »

bobmarleyxx3 yazdı:@sizofrenresul neden olamıyor muş ? Parasını verdi istediğini yapar milletin serverine mi karışacaksın ?
Ben karışmam ama csd yönetimi karışabilir sonuçta servera adam gelmesi gerekirken servera yani sunucu ya adam gelmesini engelliyorsun ve bunu yasak diye biliyorum :) öyle bir konuşuyorsunuz ki sanırsınız sunucu sizin server tamamen sizin kiracıyız sadece.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

crunch98
Mesajlar: 46
Kayıt: Pzt Oca 09, 2017 12:58 pm
Konum: Florya-Beylikdüzü/İstanbul
Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
Clan İsmi: PowereXe
İletişim:

Reklam Yapılmakta

Mesaj gönderen crunch98 »

Csdurağı Sunucularını Kiralarken Sözleşmeyi Kabul Ediyorsunuz. Bu Sözleşmeye Göre CSDurağı İstediği Zaman İstediği Şekilde Sunucunuzu Kapatabilir. Hiçbir Açıklama Yapma Zorunluluğu da Yoktur. Lakin CSDurağı Gelip de Can Sıkıntısından Böyle Bir Şey Yapmayacaktır.

1-)XXX IP'sine Taşınıyoruz. Yeni Serverimiz XXX'de.
XXX Kısmı Yine Bir CSDurağı Sunucusuysa Yönetim Tek Bir Laf Dahi Etmeyecektir. Kimse de Gelip Buna Birşey Diyemez.

2-)Sunucuya Şifre Koyma Oyuncuları Atma Gibi İşlemleri "BAKIM" Esnasında Yapmanız Halinde CSDurağı Yönetimi Yine Size Karışmayacaktır. Lakin "BAKIM" İşleminizi Çok Uzatmamanız Gerekiyor. Zira Kasten Yapıldığı Düşünülebilir. Eğer Sunucunuz "BAKIM" Sürecinde Değilse ve Sunucu Şifre Korumalıysa (Sunucunun Dolu Olması Halinde Geçerli Değildir.) CSDurağı Yönetimi Size Müdahalede Bulunacaktır. CSDurağının Herhangi Bir Sunucusunu Oyunculardan Arındırmaya Çalışmanıza ve CSD'nin İtibarını Düşürmenize Seyirci Kalmayacaktır.

3-)"Herkes İstediği Gibi Sunucusunu Kullanır, İstediğini Yapar". Bu Kesinlikle Yanlış Bir İfade. Lakin Daha Önce de Dediğim Gibi Yukarıdaki Şartlar Sağlanırsa Bazı Sınırlar İçinde İstediğinizi Yapabilirsiniz. Aksi Halde Bu "İstediğinizi Yapma" Olayı Fazla Uzun Sürmeyecektır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli