Sıraya Nasıl Girilir.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Sıraya Nasıl Girilir.
Selamın Aleykum Ben Siraya Girecem Ama Nasıl Sira Bize Girmesin Biz Sıraya girelim Bi Cevap Arıyorum NOKTA
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs113.csduragi.com
- Clan İsmi: The King's
-
- Clan İsmi: Skull Gaming
Sıraya Nasıl Girilir.
@Yek'-taOguzhanBaskan yazdı:Selamın Aleykum Ben Siraya Girecem Ama Nasıl Sira Bize Girmesin Biz Sıraya girelim Bi Cevap Arıyorum NOKTA
[@Bilinmeyen Etiket] Şu şahsı yasaklayın lütfen.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Sıraya Nasıl Girilir.
Bu Şekilde Biri Dedi Diye Yasaklanma Olamaz. Sebebleri İle Şİkayet Bölümüne Açarsınız İncelenir. Bu Şekilde Olması İmkansız.TheAsTeRiX yazdı:@Yek'-taOguzhanBaskan yazdı:Selamın Aleykum Ben Siraya Girecem Ama Nasıl Sira Bize Girmesin Biz Sıraya girelim Bi Cevap Arıyorum NOKTA
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Skull Gaming
Sıraya Nasıl Girilir.
Konudan Farkettiysen,daha öncede kokuşmuş çorap satılır 1 tl diye bir konu açan arkadaş vardı.Anında banlandı.Bunun için konu açmaya gerek yok diye düşünüyorum.Ktalko yazdı:Bu Şekilde Biri Dedi Diye Yasaklanma Olamaz. Sebebleri İle Şİkayet Bölümüne Açarsınız İncelenir. Bu Şekilde Olması İmkansız.TheAsTeRiX yazdı:@Yek'-taOguzhanBaskan yazdı:Selamın Aleykum Ben Siraya Girecem Ama Nasıl Sira Bize Girmesin Biz Sıraya girelim Bi Cevap Arıyorum NOKTA
Kendi kafasınca forumu trollüyor arkadaş.
Linklerini gizle |
-
-
Sıraya Nasıl Girilir.
Bu şekilde davranırsan zaten kimin nereye gireceği belli. Ayrıca arkadaş birşey sormuş cevaplayın ihbar edin forumda yetkili değilseniz uyarmayın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs113.csduragi.com
- Clan İsmi: The King's
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Sıraya Nasıl Girilir.
naptını sanıyonuz sız ? ınsanlara boyle davranmaya hakkın yok.Mascovery yazdı:allah rızası için arkadaşa beyin alalım D:AFEFW
ömer bey. [bu arada csduragı sıstemınde sıra tutma ,devralma ,gibi ıslemler yasaktır bılgınız olsun.] sanırım yenısınız.
Linklerini gizle |
Sıraya Nasıl Girilir.
Bu şekilde 2. konunuz sizin çöp kutusuna gireceğiniz anlamına geliyor. Uyarınız ulaşmıştır. Umarım. Kilit.
Linklerini gizle |