Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverım kapandı ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

|.Gene[R]aL.|
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: STH Gaming
İletişim:

Serverım kapandı ?

Mesaj gönderen |.Gene[R]aL.| »

Valla Bu aralar Ts lere Veletler Dolustu İsim Taklid Edip ts deki Yetkili Kişilerden alt panel istiyolar Tabi Alt Panelıde Alınca Saldırı Videosu cekip Vay ben Saldırı Yaptım Yoksa Hicbir sekilde Senin Panelıni erişim Saglayamazlar En kolay yolu bu diger yolu ise keylogger Trojan vb programlarla alabılırler yanı bu tamamen sızın sorumlulugunuzda ben yonetım sohbetımde bıle bırbırınıze sıfre vermeyın unutan gelsın benden istesin dıyorum yoksa panelımde Ömer Telliye kufredip veyatta Serverimizn Ismini kufurlu isim yazarlarsa bunun acıklamasını ben yapmamam tabıkıde Sizlere tavsıyem alt panel yetkılerını kısıtlayın veyatta hıc kımseye vermeyın abicim okullar tatıl oldu veletler dolustu ıyıce ve para isteyenlerıde soylemıyorumbile neyse Gecmıs olsun.

Kod: Tümünü seç

STH Gaming COMMUNITY Match System
Server ip : cs6.csduragi.net / 213.238.173.206 / cs1.sthgaming.org
16v16 Mac Server ip : cs155.csduragi.com / cs2.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : http://www.sthgaming.org

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley
Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
Clan İsmi: [AREXIOS]

Serverım kapandı ?

Mesaj gönderen ZacaynSley »

sizofrenresul yazdı:Server tanıtım da konu açtığınızda youtube kanalınızı paylaşmışsınız youtube kanalınıza girdiğimde ts saldırı videosu vardı :)
Bende bu konu hakkında video ile konu acmaya calısmıstım onaylanmamıstı maalesef :( :DD

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Serverım kapandı ?

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Panelinizden siz sorumlusunuz. Kötü içerikli server ismi hangi serverde ise saldırı ise server sıfırlanabilir fakat ip ler panele hep giriyor ise server kapatılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli