Reklam Yapılmakta
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 40
- Server Ip/DNS: 213.238.173.127
- Clan İsmi: THE AVENGERS
Reklam Yapılmakta
Gereginin yapılası dilgeiyle
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 127
- Server Ip/DNS: cs79.csduragi.com
-
Reklam Yapılmakta
reklam olmuyorki sonuçta parasını verdik istediğimiz gibi kullanırız ne kadar çekemeyen insansınız istersem servere şifre koyarım tek başıma takılırım serverde senimi ilgilendirir ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 40
- Server Ip/DNS: 213.238.173.127
- Clan İsmi: THE AVENGERS
Reklam Yapılmakta
Konuşmalarına Dikkat et Kafana Göre Yapamassın Reklam sayılııyor CSXX İSTE CSXX CSXXX E TAŞINDIK YAZILIRbyreset yazdı:reklam olmuyorki sonuçta parasını verdik istediğimiz gibi kullanırız ne kadar çekemeyen insansınız istersem servere şifre koyarım tek başıma takılırım serverde senimi ilgilendirir ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Reklam Yapılmakta
Csdurağının kendi serveri? Reklam neden sayılsın anlayamadım? Dediği gibi ister şifre koyar ister kızlarla doldurur senimi geriyor? Keşke video çekseydiniz f5 le felan daha iyi olurdu öğeyi denetle olmadığı ne malum? Tamam loglardan bakılır da aklınızda bulunsun video çekmeniz daha sağlıklı..
Linklerini gizle |
-
Reklam Yapılmakta
Csdurağının kendi serverine reklam sayılmaz ip düşürmek için utanmasan sahte video hazirlayacaksin
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
Reklam Yapılmakta
Üyelerin Üyeleri Uyarmasının Yasak Oldugunu Biliyorum . ?TeamTR yazdı:Csdurağının kendi serveri? Reklam neden sayılsın anlayamadım? Dediği gibi ister şifre koyar ister kızlarla doldurur senimi geriyor? Keşke video çekseydiniz f5 le felan daha iyi olurdu öğeyi denetle olmadığı ne malum? Tamam loglardan bakılır da aklınızda bulunsun video çekmeniz daha sağlıklı..
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Reklam Yapılmakta
Uyarı yapmadım yapsaydım Yekta uyarırdı. Ben sana sadece söyledim yani tavsiye verdim beynin ile anlamaya çalış..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
Reklam Yapılmakta
Düzgün konus . ben sana düzgün bi üslub ile yaklastım kabaca anlamak istiyorsan onuda yapabilirim. Argo kullanmaktan acizsinTeamTR yazdı:Uyarı yapmadım yapsaydım Yekta uyarırdı. Ben sana sadece söyledim yani tavsiye verdim beynin ile anlamaya çalış..
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Reklam Yapılmakta
Servera şifre koyup tek başınıza oynamak yada kimseyi servera almamak gibi bir lüksünüz olamazbyreset yazdı:reklam olmuyorki sonuçta parasını verdik istediğimiz gibi kullanırız ne kadar çekemeyen insansınız istersem servere şifre koyarım tek başıma takılırım serverde senimi ilgilendirir ?
Linklerini gizle |