Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[I]ncredibLe'S buyur cevabım ve ss

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
KG51
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: Karanlık Gaming

Mesaj gönderen KG51 »

Resim

Şuanda tepki toplamıyorum ortaya cıkarıyorum herşeyi. He bide oldu sabah oldu bu olay akşama kadar toplantını beklicem. Ayrıca kızacağını bilen bir insan dermi evet ben reklam atıyorum. Allahıskına biraz mantık. Dediğim gibi teamspeak3 'te ilgilenseydiniz buraya yazmazdım ve benle ilgili bakabilirsin kolay kolay böyle yazmam reklam atanlar oldu güzelce gidip konustuk hallettik sorunlarımızı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Adam bizden degil emin olabilirsiniz adam hatta bize bile gelip bizim reklamimizi yapmış benim yetkilim degil tum gunun loglarina baktım.
Screenshot_2017-06-30-14-05-07-1.png
Teldeyim kusura bakmayın.
88.254 le baslayan baska yetkilim bile yok. Polemik olusturmak isteyen biri mutlaka
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son oCezaMelegi tarafından Cum Haz 30, 2017 2:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lord X

Mesaj gönderen Lord X »

Hocam Belki Başka Server O Klan Adıyla Reklam Attı.İp Adresini Ömer Bey'in Mail Adresinden Gönderebilirdiniz.Küfür Reklam İçin Pluginler Var Forumda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
İletişim:

Problem yok adam benim değil problemde benim değil ben loglarima baktim isterseniz eve gidince daha detayli log paylasayim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lord X

Mesaj gönderen Lord X »

Forum Kurallarına Göre İpi Adres Paylaşmak Yasak Diye Biliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
İletişim:

Yasak zatende konu çözülsün diye attim konu sikayet bolumune falan acilmasi lazim konu çöp niteligi tasiyor zaten

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Biz acaba forum kurallarını boşuna mı yazıyoruz? Nedir sizin bu başınıza uyruk davranışlarınız? Efendi gibi şikayet bölümüne konunuzu açarsınız efendi efendi yorumlanır cevaplanır bir sonuca varılır. Kendi aranızda bir şey varsa da bu foruma yansıtılmaz. Bizene sizin aranızda ki husumetten. Biz demişiz ki rahatsız oluyorsanız engellersiniz konu kapanır. Gelip buraya konu vs. açmayın. Boş muhabbetler bunlar.

Bile bile hala bu tür konuları açıyor iseniz aman bir şey olmaz işleri ne konuyu silinenlere taşırlar diyerekten, affedersiniz biz burada hizmetçi vs. çalışan değiliz. Siz kurallara uysanız forum tertemiz olur. Tekrarında forumdan uzaklaştırma veririm, herkesin işi var gücü var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli