Noeldayi özelden cevap veremiyorum @Xander hesabımda imzadaki ts ipsine gel oradan goruselimnoeldayi yazdı:bende seni arıyorumdum reis musaitsen özel atabilirmiyim?
Tamamen Yasaklımıyım ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 139
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
- Konu Dışı - soru
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
- Konu Dışı - soru
Geçmiş Olsun.Sanırım kalıcı ban yemişssiniz. Keşke fazla inat etmeseydiniz. Belki ilerleyen zamanlarda banınız açılır. Yasaklı olsanız server kapatılır yasaklı kullanıcı barındırmaktan ve ya panele uyarı gelir bu tip bi uyarı almadıysanız probleminiz sadece forum üzerindedir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- Konu Dışı - soru
Forum uzerinden tartıştık ama banımın kalkacagını sanmıyorum yorumunuz için teşekkur ederim...oCezaMelegi yazdı:Geçmiş Olsun.Sanırım kalıcı ban yemişssiniz. Keşke fazla inat etmeseydiniz. Belki ilerleyen zamanlarda banınız açılır. Yasaklı olsanız server kapatılır yasaklı kullanıcı barındırmaktan ve ya panele uyarı gelir bu tip bi uyarı almadıysanız probleminiz sadece forum üzerindedir.
Klanımdaki dostlarımın zarar görmemesi için klandanda ayrılmayı dusunuyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
- Konu Dışı - soru
geldim.ExceLans yazdı:Tabikide musaitimnoeldayi yazdı:bende seni arıyorumdum reis musaitsen özel atabilirmiyim?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
- Konu Dışı - soru
Ben banınızın kalkması taraftarıyım inat ettiniz fakat o kadar büyük bir şey olmadı. Gerisi Modaretör ve Kurucu Müdür e kalmış bir şey umarım banınız kalkar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- Konu Dışı - soru
Umarim yorumunuz için çok teşekkür ederim.oCezaMelegi yazdı:Ben banınızın kalkması taraftarıyım inat ettiniz fakat o kadar büyük bir şey olmadı. Gerisi Modaretör ve Kurucu Müdür e kalmış bir şey umarım banınız kalkar.
Linklerini gizle |