Server bugun kiraladım daha önce olmadı
Millet olunce ekran kararıyor bunun sıkıntısı ne acaba ?
Sw oluyken izleyicilerin ekran kararma sıkıntısı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 66
- Server Ip/DNS: 213.238.173.199
Sw oluyken izleyicilerin ekran kararma sıkıntısı
En son Kongou tarafından Pzt Haz 26, 2017 11:27 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Oluyken Ekran Kararıyor ?
Arkadaşım sorununu çözücem fakat birşeyi söylemeden edemiycem öyle bir devre geldik ki kimse kılını kıpırdatmıyor herkesden yardım bekledim yazmadığım forum sitesi kalmadı bu sorun için kimse kılını kıpırdatmadı seni çok iyi anlıyorum sorunu kendim bulmak istedim bence sorunu bilenler vardı ama yeltenmedi yardım etmek istemedi işte böyle ibretlik bi devre gidiyoruz sakın yanlış anlama ama ibret alsınlar die diyorum forum tr de şifrem vardı unuttum die üye olamadım hali ile mail adresimde kullanılır olduğu için önce msn adresi açtım senin için daha sonra forum tr ye üyelik yaptım herneyse kardeşim laf yerine ulaşmıştır.Gelelim sorunumuza daha demin buldum bende kendi kendime hani cs yi yüklerken kayıt defterinden bahsediyo kaydetsin die işte ayarlanılan görüntü kayıtlı olduğu için sildiğin halde bile regedit'e kayıtlı olduğu için değişmiyor görüntü şimdi adım adım yaptıklarımı yap sorunun kalmicak
öncelikle cs yi normal bi şekilde pc den kaldırıyoruz siliyoruz
2.Başlat- çalıştır'ı açıp kutucuğa 'regedit' yazıyoruz
3.'HKEY_LOCAL_MACHİNE' açıp ordan SOFTWARE açıyoruz
4.valve yi sağ tıklayıp siliyoruz
5.'HKEY_CURRENT_USER' açıp ordan yine SOFTWARE açıyoruz emin olmak için
ordanda valve yi bulup sağ tıklayıp siliyoruz
sonra cs yüklüyoruz tekrar eski ekran ayarlarına dönüyor otomatikmen yüklemenin sonunda kayıt defterine kaydedilsin mi sorusuna hayır diyoruzki daha sonra böyle bi sorun ile karşılaşmamak için kocareis şimdi düşün bakalım bu kadar kolay bi olayı sence pc den anlamayan bulabiliyorda bilenlermi yardım etmedi diede sor kendi kendine kardeşim
ben hile yapmadan oldu bu olay sende birdaha hile kullanma ders olsun sana kardeşim
sende böyle bi sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olmanı beklerim...
[BAŞKA FORUMDAN ALINTIDIR]
öncelikle cs yi normal bi şekilde pc den kaldırıyoruz siliyoruz
2.Başlat- çalıştır'ı açıp kutucuğa 'regedit' yazıyoruz
3.'HKEY_LOCAL_MACHİNE' açıp ordan SOFTWARE açıyoruz
4.valve yi sağ tıklayıp siliyoruz
5.'HKEY_CURRENT_USER' açıp ordan yine SOFTWARE açıyoruz emin olmak için
ordanda valve yi bulup sağ tıklayıp siliyoruz
sonra cs yüklüyoruz tekrar eski ekran ayarlarına dönüyor otomatikmen yüklemenin sonunda kayıt defterine kaydedilsin mi sorusuna hayır diyoruzki daha sonra böyle bi sorun ile karşılaşmamak için kocareis şimdi düşün bakalım bu kadar kolay bi olayı sence pc den anlamayan bulabiliyorda bilenlermi yardım etmedi diede sor kendi kendine kardeşim
ben hile yapmadan oldu bu olay sende birdaha hile kullanma ders olsun sana kardeşim
sende böyle bi sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olmanı beklerim...
[BAŞKA FORUMDAN ALINTIDIR]
Linklerini gizle |
-
@Xander Kardesim cevabın için tesekurler ama bu cs kaynaklı degil Server kendi yapıyo diyer swlerde olmuyo Benim sw yapıyo bunu ben düzelme yolunu arıyom
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
plugins.ini ve plugins-jail.ini gönderin lag yapıcak plugin varmı bakalım.Kongou yazdı:@Xander Kardesim cevabın için tesekurler ama bu cs kaynaklı degil Server kendi yapıyo diyer swlerde olmuyo Benim sw yapıyo bunu ben düzelme yolunu arıyom
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Kongou yazdı:@Xander Kardesim cevabın için tesekurler ama bu cs kaynaklı degil Server kendi yapıyo diyer swlerde olmuyo Benim sw yapıyo bunu ben düzelme yolunu arıyom
Panelden https://panel.csduragi.com/urun/cstrike ... _ayarlari/ sayfasındaki değerler ile oynadınızmı ?
Değerleri kontrol et ( mp_fadetoblack ) ayarı karşısında sıfır mı bir mi yazıyor ?
Bir ise sıfır yap düzelmesi lazım ..
Linklerini gizle |
-