Servera saldırı oluyor, yardım.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 178
SERVERE KOMPLE SALDIRI OLDU !
BİDA SALDIRCAM DİYOR SV YE @redarmyGaming Yardım Lütfen. Ömer Telli Panelinize Bakıyor Çıksın Bida Vurcam Diyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
@StalqeR anti virüs programı kurun, mümkünse eser. İnternetin fişini çekin bi komple tarama yaptırın. Tarama bittikten sonra panelin şifresini değiştirin. CSD bazlı herhangi bir açık olsa saldırıya açık olsa inanın size saldırmazlardı. Bir açığınızı bulmuşlar ki size saldırıyorlar.
Linklerini gizle |
-
Ömer Tellinin Tüm Sunucularına Girdik Diyorlar.Yek'-ta yazdı:@StalqeR anti virüs programı kurun, mümkünse eser. İnternetin fişini çekin bi komple tarama yaptırın. Tarama bittikten sonra panelin şifresini değiştirin. CSD bazlı herhangi bir açık olsa saldırıya açık olsa inanın size saldırmazlardı. Bir açığınızı bulmuşlar ki size saldırıyorlar.
Linklerini gizle |
-
https://www.facebook.com/HerqeLeAttack/ ... 204681244/ face sayfası , ts ip :ts3.fortr.net BUNLAR SALDIRDILAR
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MAJESTIC GAMING
Gametracker den saldırı yemenız cok zor siteye saldırıp sızı ordan sılecek hallerı yok sizin hatanızdan kaynaklanan bir durumdur yüklediğiniz pluginleri forumdan başka yerden almamaya çalışın
Linklerini gizle |
-
Peki.bobmarleyxx3 yazdı:Gametracker den saldırı yemenız cok zor siteye saldırıp sızı ordan sılecek hallerı yok sizin hatanızdan kaynaklanan bir durumdur yüklediğiniz pluginleri forumdan başka yerden almamaya çalışın
Linklerini gizle |
Akıl var mantık var, "Ömer Tellinin Tüm Sunucularına Girdik Diyorlar." şöyle bir şeye inanıyorsunuz ya, vallahi ne diyeyim size. Böyle bir şey olsa size niye sarsınlar? Ağzı olan konuşur olmuş sizde inanıyorsunuz. Gidin bilgisayarınızı anti virüs taramasından tarattırın, konu silinenlere taşınmıştır.
Linklerini gizle |