Server Acmak
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1
Server Acmak
merhabalar Hesapda 39 TL Var. Bir aylık Server Kiralayabilirmiyim Diğer Ay Fazladan Yatıracağım.
En son Taha Demirbaş tarafından Cmt Haz 24, 2017 8:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Düzenlendi
Sebep: Düzenlendi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Server Acmak
En Düşük Sw Fiyatı 40 TL Bi Panelinizden Mesaj Atın Belki 1 Tllik Yükleme Yaparlar Size Ama Kesin Birşey Demiorm Şansınızı Deneyin 

Linklerini gizle |
-
Server Acmak
omer@csduragi.com adresıne mail atınız en az 40 tl kiralık sunucular mevcut ayrıca listeyi takip etmeniz lazım
Linklerini gizle |
-
Server Acmak
Sistem otomatik parayı çektiğinden dolayı öyle bir yardım yapılamıyorum maalesef.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Server Acmak
Etx Burda Kaç Kişinin Hesabında 1 Tl Eksikti Ömer Bey 2 3 tl Eksik Oldumu Tamamlıyordu Burdada Konu Açılmıştı Arkadaşın Panelinde 39 TL Varmış 1 TL Eklenebilir Kiralık İP Çıkıncada Alabilir
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MAJESTIC GAMING
Server Acmak
Para eklemesi olmuyor geçen ay server için mobil ödeme yaptık mobil ödemede para keseceğini bilmiyorduk 2 liramız eksik kaldi ve buna bir yardım yapmayacaklarını söylediler boşuna uğraşmana gerek yok.
Linklerini gizle |
Server Acmak
@admintr
Serveri olanlara böyle bir kolaylık bir kaç kez yapılabiliyor. Fakat sizin serveriniz yok. Olacağını sanmıyorum.
Forum kurallarına dikkat edelim. Mesaj düzenlendi.
Serveri olanlara böyle bir kolaylık bir kaç kez yapılabiliyor. Fakat sizin serveriniz yok. Olacağını sanmıyorum.
Forum kurallarına dikkat edelim. Mesaj düzenlendi.
Linklerini gizle |