Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Mr.Hunter Özür Konusu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

KusursuzLARFatiH

Mr.Hunter Özür Konusu

Mesaj gönderen KusursuzLARFatiH »

TeamTR kardeşim insan gibi özür dilemek ayrı 2 yüzlü olup özür dilemeek ayrı burda özür diliyor adam sen olsan onun yerinde seni dışlasalar yasaklasalar iyimi olur kardeşm biraz hunterin yerine koyun kendinizi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MrHunter
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mr.Hunter Özür Konusu

Mesaj gönderen MrHunter »

Kaos Gaming yazdı:
Mr.Hunter yazdı:Merhaba Arkadaşlar, Csdurağı Yönetimi Başta Olmak Üzere Bütün Server Sahipleri Ve Serverdeki Oyunculardan Özür Dilerim. Yaptığım Şeyin Farkındayım Ve Hatalı Olduğumu Biliyorum. Youtube'daki Bütün Videolarımı Silip Kaldırdım. Saldırı Atmak Gibi Milletin Emeğiyle Oynıcak Şeylerden Vaz Geçtim. Mr.Hunter Olarak Eğer Affedilir İsem Csdurağından Serverimi Açık Serverimi Yönetmek İstiyorum.

Kanalımdaki Bütün Videoları Kaldırdığımın Kanıtı : https://www.youtube.com/channel/UCizyPJ ... JQw/videos

Saldırdığım Bütün Serverler Ve Userlerinden Özür Diliyorum.
Kaos gamingden özür dilemedin.
Kurt Konudada Belirttiğim Gibi "Saldırdığım Bütün Serverler Ve Userlerinden Özür Diliyorum" Yani Konuda Özür Diliyorum. Yorumun İçin Teşekkürler.
TeamTR yazdı:Texas Gaming den özür diledi. Bizde affettik son söz Ömer Telli beydedir.
Yorumun İçin Teşekkürler.
oCezaMelegi yazdı:
Kaos Gaming yazdı:
TeamTR yazdı:Texas Gaming den özür diledi. Bizde affettik son söz Ömer Telli beydedir.
herkezden dılemesı lazım ve bızım kabul etmemız lazım.
Yok öyle bir şey bizde kimleri istemiyordukta affedildi. İlla özür bekliyorsanız boşuna bekliyorsunuz. Bizden özür dilemesi gereken kişiler hala bize bulaşmakta ama he illa özür dilemesini isterse Ömer Bey bilemem.
Konuda İstedim. Ancak 1e 1 İstersede Forumdan öm Olarak Özürümü Dile Getirebilirim. Yorumun İçin Teşekkürler.
sizofrenresul yazdı:Aslında arakdaşı bilmiyorum ve kişisel bir sorunumda yok ama saldırı yapıyorsunuz kardeşim yada bir şeyler yağtığınızı sanıyorsunuz sonra gelip sen ve senin gibi kişiler özür dilerim affedin server açacam bu kadar basit ve kolay olacağını zannetmiyorum insansın sonuçta neden yapıyorsun hadi yaptın eyvlalah bıraktın ama gelip özür dilerim felan ve burası özür dilerim konu altı değil serverı olan kişilerin konu açabileceği bir yer lütfen böyle konuları burada açıp forumu kirletmeyin teşekkürler iyi forumlar.
Açıkcası O Zamanlara Dönersek Biri Bana Birşey Yapmadı Hadi Gidip Orayı Çökerteyim Demedim. Kaos Gaming Gelipde Ailemde Sövmediği Kişi Kalmayıp'da Ben Onlara Yine O Anda Sövmedim. Ancak 3 4 Tane Çocukta Gelip Aileme Sövemez. Ayrıca Sadece Özür Konusu Açan Ben Değilim. Yorumun İçin Teşekkürler.
specified yazdı:Herzamanki gibi saldırı atan kişilerin affedilmemesi taraftarıyım. Birde şu saldırı işlerini marifet gibi videoya alanlar var.

Ayrıca serverlar arasındaki kişilerin birbirine küfür etmesi CSDurağını ilgilendiren bir durum değil, küfür eden kişinin kendi ayıbıdır. İlgiyi çeken durum ise: senin saldırıyı attığın andan itibaren başlar. "Hem küfür etmiş hem özür bekliyorsun" demeniz saçma. Özürünü saldırı attığı için dileyecek. Zira saldırı attığı serverlardan tek tek özür dilemesi gerekiyor.
Herneyse daha uzun uzun yazmak isterdim ama diyeceğim şeyler aynı kapıya çıkacağı için kimsenin zamanını çalmayayım.
Benim düşüncem: "Umarım affedilmezsin."
Size Daha Uzun Yazmak İsterdim. Ancak Herşeyi Burda Dökmek İstemiyorum. O Zaman Benden İstedikleri Şeyin SS Alamadım. Alsaydım Gelipte Rahat Rahat Konuda Yorum Yapamazlardı. Şahsen Ben Kimseye Saldırmazken Gelipte Kışkırtıp Aileme Sövüyor. Benim Onlarda Derdimde Yoktu. Akreonun Serverini Çökertmemi İstemişti. Akreon Bunlara Saldırdığı İçin. Sonra Cfg Vermeyip Bi Açığı Verince Çökertiyorlar. 1 Gün Sonrada Gelip Sövüyorlar. Hemde Ailevi Değerlerime. Kışkırtma Sonucu Yapılmış Çocuksu Bi Hareketimdi. Yorumun İçin Teşekkürler.
noeldayi yazdı:saldiri yapmakla elinize ne geciyor anlamıyorum.

@specified arkadaşıma katılıyorum.
Haklısınız. Boş İşler. Yorumun İçin Teşekkür Ederim.
jottABey yazdı:Burda bende yasaklıydım anlıyorum seni oyüzden affedilme kararı doğrultusundayım. İnşallah affedilirsin. İyi Forumlar.
Saolasın Dostum. Yorumun İçin Teşekkürler.

Merhaba, Diğer Hesabımın Şifresini Unuttuğum İçin Bu Yeni Hesabımdan Yazıyorum. Herkes Hata Yapabilir. Bende Yaptım. Son Söz Ömer Beyindir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MrHunter
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mr.Hunter Özür Konusu

Mesaj gönderen MrHunter »

Küçük bi not düşmek istiyorum. Youtube daki albayın ts vurmam forumda saçma sapan konular açması. Ve forumun huzurunu bozması. İstenir ise kaldırırım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mr.Hunter Özür Konusu

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

İnşallah Yasağın Kalkar Dostumm

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BYFURKAN42
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mr.Hunter Özür Konusu

Mesaj gönderen BYFURKAN42 »

Yasagın inşallah kalkar kardeşim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BYFURKAN42
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mr.Hunter Özür Konusu

Mesaj gönderen BYFURKAN42 »

BYFURKAN42 yazdı:Yasagın inşallah kalkar kardeşim :)
Böyle demiştim ama saldırıları kesmedigini duydum forumda onu bunu kandırıpta arada caktırmadan saldırılara devam ediyosun ve sonra özür diliyosun onun bunun emegini yiyerek özür dileyemessin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli