Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CsD saldırıyor ve Serveri Ts3 ü Var.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

Bana bir şey dusmez ama söylemem gerek bir kere yalancilar tek yemin eder. Yaşinin 22 olduğuna şahsen inanmıyorum. Başkanın sw si var tseside ts171 onun zaten gidip bakalırsa anlaşılır birbirimizi kandırmaya gerek yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FearLess

Mesaj gönderen FearLess »

Ali2716 yazdı:
FearLess yazdı:@Ali2716 Celallenme arkadaş. Kanıt yok fakat her kez kimin ne olduğunu biliyordur. Gün gelir devran dönerse o zaman görücem ben sizi. Istesem içinize ajan gibi sızarım çözerim hepsini alırım videoyu. Ama yapmam nedeni ise adamlığa sığmaz ve + olarak bilader fln demen hoş değil yaşım 19 benden küçükler bana bilader diyor. Ayıp değilmi?
buyur gel hadi bilader diyorum KURAN CAPSIN 22 YAŞINDAYIM laf yapma bilader yaşın 19 Gel Gir aramıza hadi bilader acıgımızı bull Kusursuz musunuz
Biz burda BaşkanBey denilen şahıs için konuşuyoruz. Zamanında kanıtlarıyla klanı kapatılmıştı. Tekrar geldi. Tekrar söylüyorum (abim-yaşın büyükmüş) bana bilader deme. Ağır kelimeler (küfür ve argo değil ama can alıcı) kullanmak istemiyorum. Lütfen anlayış göster. Bide eleştiriye açık olmucaksan (bu konu seni ilgilendirmedigi gibi bide savunuyorsun) forumda ne arıyorsun anlamadım?
Bide Lütfen şu sokak ağızlarıyla konuşmayalım.

NOT:

Kod: Tümünü seç

Gel Gir aramıza hadi bilader acıgımızı bull Kusursuz musunuz
Burdaki kelimeni anlamadım, ben sizin aranıza niye giriyim, amacım ne ki ben The Avengers'a girerim kardeşim
En son FearLess tarafından Cum Haz 16, 2017 3:25 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FearLess

Mesaj gönderen FearLess »

NuriReisHDYoutuber yazdı:Bana bir şey dusmez ama söylemem gerek bir kere yalancilar tek yemin eder. Yaşinin 22 olduğuna şahsen inanmıyorum. Başkanın sw si var tseside ts171 onun zaten gidip bakalırsa anlaşılır birbirimizi kandırmaya gerek yok
Yarın TS'sine gidicem bakalım 22 imiymiş. Oruçlu olduğum için kafam atabilir ama kendimi tutarım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli