Sahte Clan Adı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 61
- Server Ip/DNS: cs75.csduragi.com
- Clan İsmi: [D]exTeR GaminG
- İletişim:
Sahte Clan Adı
Merhabalar bir kaç düşmanımız veya tanımadğımız kişiler tarafından sahte ts3 hesabımız açılmış ve bu kişiler ts3'üme gelip tehdit mesajı vererk 2 haftaya değişiceksiniz o klan ismi bizimdi gibi laflar kullanarak ve benim csdurağında böyle bi şikayet olamaz benim açtığımda böyle bi klan ismi olmadığı için şikayet etsenizde bişey olmaz dememe rahmen ömer telli en yakın arkadaşım deyipte sonradan dönüp ömer telli hakkında yanlış saygısız'ca eylemler getirmişlerdir bizim ts3 geldiklerinde ismi şuan oldukları ts3 le uyuşmamaktadır ama seslerinden anlaşılmaktadır küfür ss'leri saygısız ca davranışları videoya kaydettimv ve bunu csdurağı facebook adresine msj olarak yazdım cvp gelince video atmak için bekliyorum serverları olmadığı halde ts3 açıp bizim ismi kullanmaları + cs119un sahibiyim ve bana uygunsuz fakirmisin l*n ordan aldın ön ıp alıcaz biz falan gibi sözlerle davranışları hoşuma gitmiyor bu konuyu çözerseniz sevinirim..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
-
Sahte Clan Adı
Sen hangi hakla gelip klanımın ismini çaldığın halde şikayet ediyorsun ?
16 Temmuz 2016 tarihli bir fotoğraf: https://i.hizliresim.com/XXvbJo.jpg
Lütfen yetkililer ilgilenebilir mi ?
16 Temmuz 2016 tarihli bir fotoğraf: https://i.hizliresim.com/XXvbJo.jpg
Lütfen yetkililer ilgilenebilir mi ?
Linklerini gizle |
Sahte Clan Adı
Klan isminin size ait olduğunu içeren bir belge gösterin. Müdahale Edelim. Fakat Bu konularda çozümü server sahiplerine bırakmaktayız.
Linklerini gizle |