CSdurağı gerçekten kaliteli bir sunucudur.Hiçbir zaman yüzümüzü yere getirmedi gerçekten burdan yetkilelere ilgileri
için teşekkür ediyorum. Panele para yatırdıgımda numaramdan evet onayı verdiğim ama panel e postasını yazmadan sekmeyi kapattım ve para boşa gitti zannettim ama sağolsun facebook sayfasından anında yanıt verdiler para panele geldi bu yüzden bu
teşekkür yazısını yazma gereği duydum.TEŞEKKÜRLER CSDURAĞI YETKİLİLERİ !
CsDurağı Kalitesi ! Teşekkürler
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2347
-
csduragina teşekkür ediyorsun ama youtube kanalında hile paylaşımı yapıyorsun senin bu yaptığın csduragina cfg ile vuranlardan veya makina ile vuranlardan bile büyük bir hata
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2347
farkındaysan servere aldım alalı paylaşmıyorum !byreset yazdı:csduragina teşekkür ediyorsun ama youtube kanalında hile paylaşımı yapıyorsun senin bu yaptığın csduragina cfg ile vuranlardan veya makina ile vuranlardan bile büyük bir hata
Linklerini gizle |
-
CsDuragı Kabul Edip Server Kiralamasına İzin Vermişse Bize Söz Düşmez.byreset yazdı:csduragina teşekkür ediyorsun ama youtube kanalında hile paylaşımı yapıyorsun senin bu yaptığın csduragina cfg ile vuranlardan veya makina ile vuranlardan bile büyük bir hata
Linklerini gizle |