Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Nasıl Sizin Benim Hunter Olduğumu Söyleyip Kanıtınız Olmadığı Gibi Bizimde Kanıtımız Yok. En Güzel Kanıt Ts141'e Gelip Sövmeniz. Benim Yanımda Hunterin Annesini S*****m Gibi Kullanan Sizlerdiniz RelaxBaby Kurt cCc BabaHello
TeamTR yazdı:Şimdiik arkadaşlar Texastan özür diledi bizde affettik dedikte Kaos Mr.Hunter e zaten takmış durumda. Ne diyelim yani ayrı bi garez var özür dilese adamlardan anasına yine küfür edilicek buda saldırmaya teşviktir.
Kim dedi kufur ettik diye ss varmı a
Videolarınızda mustafa kemal adlı kanalınızda sövmediğiniz kalmamış. Ts3 ünüzdede baya küfür etmişsiniz. Bunların videoları mevcut.. Ayriyetten arkadaşım küfür etmediğinize yemin edin desem? Edemezsiniz. Çünkü Mr.Hunter gibi biri için YALAN YERE YEMİN EDİP GÜNAHIN EN BÜYÜĞÜNÜ ALMAK İSTEMEZSİNİZ.
Aslında arakdaşı bilmiyorum ve kişisel bir sorunumda yok ama saldırı yapıyorsunuz kardeşim yada bir şeyler yağtığınızı sanıyorsunuz sonra gelip sen ve senin gibi kişiler özür dilerim affedin server açacam bu kadar basit ve kolay olacağını zannetmiyorum insansın sonuçta neden yapıyorsun hadi yaptın eyvlalah bıraktın ama gelip özür dilerim felan ve burası özür dilerim konu altı değil serverı olan kişilerin konu açabileceği bir yer lütfen böyle konuları burada açıp forumu kirletmeyin teşekkürler iyi forumlar.
sizofrenresul yazdı:Aslında arakdaşı bilmiyorum ve kişisel bir sorunumda yok ama saldırı yapıyorsunuz kardeşim yada bir şeyler yağtığınızı sanıyorsunuz sonra gelip sen ve senin gibi kişiler özür dilerim affedin server açacam bu kadar basit ve kolay olacağını zannetmiyorum insansın sonuçta neden yapıyorsun hadi yaptın eyvlalah bıraktın ama gelip özür dilerim felan ve burası özür dilerim konu altı değil serverı olan kişilerin konu açabileceği bir yer lütfen böyle konuları burada açıp forumu kirletmeyin teşekkürler iyi forumlar.
Merhabalar Hunteri savunmuyorum ama kardeşim onca kişi açtı(!) neden bu arkadaşımızda açamasın bir zamanlar ismi lazımm olmayan (dal*le) nin sağ kolu dahi affedilmişken?
Ben yaklaşık 1 aydır forumdayım ve çalıştığım için fazla girip forumu takip edemiyoprum arada girip yardım edilecek bir şey varsa bakmaya yazılacak bir şey varsa yazmaya çalışıyorum burda jotta ve bu arakdaşı gördüm yine yazdım yani o bu x kişisini bilemem şikayet bölümü burası iyi forumlar hayırlı sahurlar.
Herzamanki gibi saldırı atan kişilerin affedilmemesi taraftarıyım. Birde şu saldırı işlerini marifet gibi videoya alanlar var.
Ayrıca serverlar arasındaki kişilerin birbirine küfür etmesi CSDurağını ilgilendiren bir durum değil, küfür eden kişinin kendi ayıbıdır. İlgiyi çeken durum ise: senin saldırıyı attığın andan itibaren başlar. "Hem küfür etmiş hem özür bekliyorsun" demeniz saçma. Özürünü saldırı attığı için dileyecek. Zira saldırı attığı serverlardan tek tek özür dilemesi gerekiyor.
Herneyse daha uzun uzun yazmak isterdim ama diyeceğim şeyler aynı kapıya çıkacağı için kimsenin zamanını çalmayayım.
Benim düşüncem: "Umarım affedilmezsin."