hareketli banner yapabilecek ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 286
hareketli banner yapabilecek varmı bende programı olmadığı için yapamıyorum
server ip 213.238.173.143
ts3 ip ts40.csduragi.com
server ismi Honor Gaming
güzel birşey yapabilecek varmı ?
ts3 ip ts40.csduragi.com
server ismi Honor Gaming
Link: | |
Linklerini gizle |
-
okumadınız konudaki yazanları galiba mesaj kasmak için boş cevaplar vermeyin
Linklerini gizle |
-
Kendiniz ugrassaniz birazcik yaparsiniz photoshop cs6 indirin videolari var. Youtubede Videolari Mevcut.byreset yazdı:hareketli banner yapabilecek varmı bende programı olmadığı için yapamıyorum
ts3 ip ts40.csduragi.com
server ismi Honor Gaming
Linklerini gizle |
-
konuyu neden okumadan mesaj kasımak için mesaj yazıyorsunuz ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csXX.csduragi.com
- Clan İsmi: InFlaMes GaminG
Konuyu üstte tutmak için durmadan boş mesaj yazıyorsun yapmak isteyen olursa yaparlar zaten .byreset yazdı:Hareketli banner yapip buradan atabilecek varmı ?
Linklerini gizle |
-
Mesaj Kasan Biz Değiliz. Durmadan Konuya Yorum Yapan Sensin. Arkadaşında Dediği Gibi Yapan Olursa Zaten Yapar.Ve Dedigimdede Yanlış Birşey Yok Cs6 İndirip Videolari Youtubede Var Bakarak Yapabilirsin Dedik Bunda Kizacak Birsey Yok.Sana Yapardim Fakat Konuşma Üslubunu Düzelt İlk Önce.byreset yazdı:Hareketli banner yapip buradan atabilecek varmı ?
Linklerini gizle |
-
konuyu üstte tutmak için sürekli mesaj atmıyorum ne yapacağımıda size sorucak değilim ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 830
Şiii Beyler Sakinn Forumda tartısma yaratmayın Gozunuzu sevim.
@byreset Kardesım Banner ıstıorsan ts3 bolumunden ıcon ve banner bolumune bak. orda paylasılmıs hareketlı bannerler mevcut.. psdlerini indirip yapabılırsın.
onları ıstemıorsanda bu konuyu ts3 bolumune güzel bir sekılde aç Yardımcı olurlar veya konu acmak yerine özelden pm atabilirsin arkadaslara..
Konuna Mesaj gelmiyorsa mesaj yazıp Konuyu Üst Kademelere cıkarmana gerek yok
@byreset Kardesım Banner ıstıorsan ts3 bolumunden ıcon ve banner bolumune bak. orda paylasılmıs hareketlı bannerler mevcut.. psdlerini indirip yapabılırsın.
onları ıstemıorsanda bu konuyu ts3 bolumune güzel bir sekılde aç Yardımcı olurlar veya konu acmak yerine özelden pm atabilirsin arkadaslara..
Konuna Mesaj gelmiyorsa mesaj yazıp Konuyu Üst Kademelere cıkarmana gerek yok
Linklerini gizle |
@byreset @TeamTR
Sanırsam Ön uyarı vakti geldi.
Fark ediyormusunuz bilmiyorum fakat yorumlarınızı siliyorum. Biriniz useri uyarıyorsunuz yorumunu kalkıyor. Diğeriniz ise yeni konu açıyor uplama yapmaya çalışıyor Onu kaldırıyoruz.
Yukarıda arkadaş bahsetmiş Paylaşım konusunu ara bul altına yaz gerekeni yapar ilgilenen arkadaşlar. Kaç Kere daha diyeceğiz bilmiyorum Konuya mesaj gelmiyorsa uplama yapmayın uplamalarınızı kaldırıyoruz. Sonra Benim mesajım siliniyor onunki silinmiyor davası için kapımıza geliyorsunuz. İlgilenilmeyen konulara zaten bizzat geliyoruz sorun çözümü için.
Sanırsam Ön uyarı vakti geldi.
Fark ediyormusunuz bilmiyorum fakat yorumlarınızı siliyorum. Biriniz useri uyarıyorsunuz yorumunu kalkıyor. Diğeriniz ise yeni konu açıyor uplama yapmaya çalışıyor Onu kaldırıyoruz.
Yukarıda arkadaş bahsetmiş Paylaşım konusunu ara bul altına yaz gerekeni yapar ilgilenen arkadaşlar. Kaç Kere daha diyeceğiz bilmiyorum Konuya mesaj gelmiyorsa uplama yapmayın uplamalarınızı kaldırıyoruz. Sonra Benim mesajım siliniyor onunki silinmiyor davası için kapımıza geliyorsunuz. İlgilenilmeyen konulara zaten bizzat geliyoruz sorun çözümü için.
Linklerini gizle |