Serverim Çalındı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3167
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Serverim Çalındı
kanıtlar sunarak omer@csduragi.com ile iletişime geçin kımse tc yı paylaşmaz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Serverim Çalındı
Üst panel Tek kişi tarafından kullanılabilir. Çift kişi de olduğu zaman sorumluluk sizin üzerinize düşüyor Ve kullanıcı Hatasına Giriyor. + Ürün Profilinizde ekli değil ilk mesajınız. resimli kanıtınız varmıdır ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 41
Serverim Çalındı
Serverinizi veriyormusunuz satıyormusunuz sonra çalındı diyorsunuz ts141 forumda öylesine kullanmak isteyen gelsin diye bi konu vardı kimsin nesin necisin belli değil Facebook.com/csduragi ile görüş derim
Linklerini gizle |
-
Serverim Çalındı
mr.can sana okadar oyun vrerdım panelın sıfresını neden degısırdın ustune bıde tsden banladın neden dolandırıcısınız 141 ın hepsı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 127
- Server Ip/DNS: cs79.csduragi.com
Serverim Çalındı
cancım o adamın forumda yetkısı oldugunu soylemıstın yanı ısım vermeyım mr.hunyetr baska bı ısın le forumda dedın knaıtım var dedın ss at o adam forumda bnlnsn
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Serverim Çalındı
Çözülen Bi Konuyu Uzatmaya Gerek Yok. Paneli Almıştır Arkadaşım.Kaos Gaming yazdı:cancım o adamın forumda yetkısı oldugunu soylemıstın yanı ısım vermeyım mr.hunyetr baska bı ısın le forumda dedın knaıtım var dedın ss at o adam forumda bnlnsn
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 127
- Server Ip/DNS: cs79.csduragi.com
Serverim Çalındı
NIYE BI BUNA YORUM YAZDIN SSLERIM VRKtalko yazdı:Çözülen Bi Konuyu Uzatmaya Gerek Yok. Paneli Almıştır Arkadaşım.Kaos Gaming yazdı:cancım o adamın forumda yetkısı oldugunu soylemıstın yanı ısım vermeyım mr.hunyetr baska bı ısın le forumda dedın knaıtım var dedın ss at o adam forumda bnlnsn

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Serverim Çalındı
Can Benim Arkadaşım Kardeşimdir. Paneli Çalındığında Yardım Etmeye Gittim. Ve Yardımda Ettim. Siz Anca Boş Konular Yapıp Uzatırsınız.
Linklerini gizle |
-
Serverim Çalındı
Konu Kapandı Sanırım Çünkü Panel Geri Alındı . ! KusursuzlarJailBreak ! .
Linklerini gizle |
Serverim Çalındı
Kanıtlarınız var ise ortaya koymanız gerekmekte. Bu sefer paneli almışsınız. Birdahakine alamayabilirsiniz. Bu arada bu forumda yasaklı ama yetkisi olan kişinin ismini sanını açıklamadığınız için yok saymaktayız.
Linklerini gizle |