Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Neden Kapattin Sunucumu Ve Ts'mi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
faruk19005

Mesaj gönderen faruk19005 »

Sana zaten saldiridan sonra ticket attim insan olmayanlar kufur etmis diye ustune ustluk sifremi unuttum diye iletide yolladim suan seni dava etsem hakli cikarim hakli oldugumu bile vile gerceği bile bile neden kapatirsinki ...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Panelini Korumak Senin Elinde Kardeşim Neyi Dava Ediyorsun Sunucumu Kapattı Diyemi Güldürme İnsanları Neden Milletin Paneli Çalınmıyorda Seninki Çalınıyor Suç Sende

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

üyelik sözleşmesini okumadınız galiba :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
faruk19005

Dava etmek lafın gelisiydi hakli oldgumun bir gostergesi olarak ben serverin calinmasinda kendimi hakli gostermiyorum diyorumki serverin calindigini biliyorsun goruyorsun onlarinda kufur ettigini biliyorsun neden kapatiyirsun kufur ettikten sonra ben ticket attim zaten onlar kufur etti diye ozurumu dile getirdim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TheTiner

Mesaj gönderen TheTiner »

@faruk19005 ben biraz asabi konuşmuştum omer telli ile ban yemiştim dikkat et.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

facebook sayfasına veya omer@csduragi.com a mail at. Bir yanlış anlaşılma olduysa güzel bir üslup ve anlaşılır bir dil ile yaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
faruk19005

Ben asabi konusmuyorum ki duzgun bir karsilikli insanlar nasil konusulur oyle konuşuyorum sikintimi dile getiriyorum burda yorum atsin desin ki artik gecti oyle bi ihtimal yok ben anlarim bir daha da rahatsiz etmem zaten bu konu silindikten sonrada kafasiz insanlar gibi konu acip rahatsiz etmeye hevesim yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Anladığım kadarı ile panelinizi çaldırdınız ve panelde ticket üzerinden küfür edilmiş. Bir şekilde panelinizi geri aldınız ve bir özür ticketı açtınız. Buna rağmen panel elinizden alınmış. Bu konuda önce panele giren kişilerin ip adreslerine bakılır(veri tabanında bunlar tutulur). Eğer ki küfür edilen ticketı açanın ip adresi ile özür dilenen ticketı açanın ip adresi aynı ise panel direkt alınır. Ama eğer ki farklı ise işlem yapılmaz bir daha olmasın yazılarak uyarılır bırakılır. Siz yinede bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorsanız omer@csduragi.com a detaylı bir şekilde mail atacaksınız. Kimse burada mağdur kalmaz.

Konu silinenlere taşınmıştır, Ömer TELLİ bu tür konulara buradan bakmaz, baksa zaten omer@csduragi.com a mail atın der, fix.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli