Csdurağına saldırı yapıyor .
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 32
NuriReisHDYoutuber adlı arkadaşımız bir konu açmıştı 1 haziranda . Şimdi o sonuna kadar haklı . Siz yetersiz kanıt deyip konuyu kilitliyorsunuz . ADELEW*'in suçsuz olduğu konusunda birisi yorum yapmış . Eğer ADELEW* suçsuz ise ben counter strike 1.6 yı bırakıcağım ve forumda kendimi banlatacağım . Bana bunu dedi" Seni CSDURAGI alemine sokamayacağım." Kendisi dolandırıcının tekidir . Ömer TELLİ'ye karşı hakaretleri olmuştur . Siz bunada Ss'siz kanıt deyip konuyu kilitleyebilirsiniz . Çocuk hem videoya almış hemde buna dair bir ss almış bulunmakta . Beni csduragina sokmamak için her şeyi yapıyor . Serverdaki adamlarla birleşip saldırı atıyor sonra ben çok iyi saldırıcıyım deyip övüyor kendisini . Başka birisi saldırı yapınca banlanmıyor ama bizden birisi saldırı yapınca banlanıyor . İnsanların hakkına giriyorsunuz . Serverı 3 , 4 kere kapandı . NationalS diye bir tane daha klan vardı . Bir server aynı klan ismine sahipse ve o sw kapanınca tekrardan aynı klan ismiyle server açılmasını ben doğru bulmuyorum .
ADELEW*(ASİL ÇAKIR) Server ip : cs68.csduragi.com
ADELEW*(ASİL ÇAKIR) Team Speak 3 İp : ts44.csduragi.com
ADELEW*(ASİL ÇAKIR) Server ip : cs68.csduragi.com
ADELEW*(ASİL ÇAKIR) Team Speak 3 İp : ts44.csduragi.com
Link: | |
Linklerini gizle |
Belirtilen kanıtları(ss ve video) konuya yükleyebilir veya adreslerini atabilirmisiniz ?
Linklerini gizle |
-
Hemen atayım . Konuya bakarsanız görebilirsiniz post83490.html#p83490
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Enisbey haklı sürekli saldırı yapıyor işinide gizli yapıyor bi ss alamadım bundan gelip ana bacı sövüp kaçıyor bizim sw de hem tagımızı çaldılar bu csduraginda çoğu kişi sevmiyor zaten adelewi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
@EnisBey*
sizin konuşmalarınızla tanıdım ve hıc sevmedım gormeden Atılan vidoda hiç bir kanıt yoktur.İtiraf ettirici Bİr vido cekebılırsınız
sizin konuşmalarınızla tanıdım ve hıc sevmedım gormeden Atılan vidoda hiç bir kanıt yoktur.İtiraf ettirici Bİr vido cekebılırsınız
Linklerini gizle |
-
MertMatin sizin konuşmalarınızla tanıdım derken . Anlamadım .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
ADELEW sizin konusmalarınızla tanıdım ve hiç sevmedim dedim
Linklerini gizle |
-
Benim kendime ait bir serverım yok . Sadece takıldığım serverlarım var . Videoda bulununan Kawaci Gaming Csd'den değil OyunYöneticisindendir . Sahibi tanıdıktır. Alın Video https://youtu.be/o46iR3DiJdw
Linklerini gizle |
-
Beyler Biz ColdFire klanı olarak Çok Fazla Serverlerinin Kapanıcağı Kanıtlar Sunduk Fakat konuyu Direkt Kilitlediniz Eğer Konuyla İlgilenseydiniz Biz Devamını Getiricektik ...
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd