Çıldırdım yardım lütfen
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 456
- Clan İsmi: BaskenT Ailesi
Çıldırdım yardım lütfen
400 kb lik keleş modeline kaç saniye bekletiyor Allah için yardım yaw. Fast dowlanda da atıyorum. Neden böyle oluyor. Eskiden 2 mb lik dosyaya 1 saniyede geçerken aynı dosyaya 2 dakika diyor. Yok mu bunun çözümü
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Çıldırdım yardım lütfen
Sakin Olsana Kardeşim Daha Yeni Yükledigin İçin Öyle Aradan 30 Dakika Geçsin Kendi Csnden O wawı Sil Girmeyi Dene Görceksin 8 9 Saniyede Girecek
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 456
- Clan İsmi: BaskenT Ailesi
Çıldırdım yardım lütfen
Kardeşim onla ne alakası olsunYeKTaBEYy yazdı:Sakin Olsana Kardeşim Daha Yeni Yükledigin İçin Öyle Aradan 30 Dakika Geçsin Kendi Csnden O wawı Sil Girmeyi Dene Görceksin 8 9 Saniyede Girecek
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Çıldırdım yardım lütfen
Bişeyler Bilioruzki Yazıyoruz Buraya İlk Yükledigin Zaman Hep Geç Girer Aradan Belli Bir Süre Geçtikten Sonra Hızlı Girmeye Başlıor
Linklerini gizle |
Çıldırdım yardım lütfen
Forum kurallarına uygun konu açınız, mesajınız olmuş 244 artık uyarmayalım ve bilin.
Linklerini gizle |