Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yatqa gelsin artık

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
MorpHeus*

Yatqa gelsin artık

Mesaj gönderen MorpHeus* »

Arkadaşlar bu csdurağındaki en büyük hatalardan biri yatqanın olmaması değilmi ?
elimizi permlere sürmeden 2 saatimizi ona harcamak yerine bi yedek atarız olur biter
1. : "bazıları diyorki yatqadaki yedeklere açık bırakıyorlar saldırıyorlar" Cevap : bizde bi şekilde bulur kapatırız ozaman çokmu zor
2. : Ben kendi ts serverime permleri yapsın diye 50 kişiyi çağırmışımdır 49 u saldırdı 1 tanesi yaptı (az çok) yani permleri yapabilcek düzgün bi adam bulmak %000000000.1 ihtimal.

Bunları göze almıyormusunuz anlamıyorum

3. : "ha bazılarıda diyorki git csdurağından alma başka bi ts bayii sinden al" Cevap : Başka bi bayii den alırım benim için sorun değil ama Cs de /ts3 yazdığımızda ts3.csduragi.com 'a atıyor buda ayrı bi sorun ts3 yönlendirme plugini yüklesem kural ihlali yapmış olup serverim kapatılır. Zorla yatqasız bi ts yi bize aldırmaya çalışıyorsunuz

Bu konuyu bi öneri olarak istirham ediyorum ve gereğinin yapılmasını istiyorum
dilekçe gibi oldu la :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Yatqa gelsin artık

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Ne Zamandır Bu Sistem Böyle İşliyor Bence Gelmez Her Sunucunun Kendine Ait Düzeni Var Sonuçta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MorpHeus*

Yatqa gelsin artık

Bana göre bu cs sunucularından en iyisi Csduragıdır fakat bu ts düzeni bu güzelim sistemi bozmuyormu yekta beycim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Yatqa gelsin artık

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

1.] Yatqa ile atılan yedeklerde açıkları siz kapatırsınız fakat b kişisi kapatamaz. Ve bu hizmeti csdurağı açtığı zamanda tabikide o konudada kullanıcı hatasına gireceği için anlamayan yada amatör arkadaşlar mağdur olacaktır.

2.] Ts3 hangi panelde kayıtlı ise sorumlusu o panelin sahibidir.Durumun mesuliyeti CSDURAĞI'na ait DEĞİLDİR.
3.] csdurağı sunucularında sunucunuz var ise ts3 sunucunuzun illaki csd 'den olma zorunluluğu yoktur. Farklı hostinglerden alınan ts3 hizmetinin hiçbir şekilde reklamı sunucunuzda bulundurulmaması yeterlidir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MorpHeus*

Yatqa gelsin artık

1: Evet o b kişisini kapatamayabiliriz dediğin gibi fakat bu aldığımız yedekler genelde X SUNUCUSUN'da kullanıldığı için Csdurağında bu ihtimal birazda olsa azalıyor her yedektede bi sıkıntı olucağını zannetmiyorum
2: Evet yediğimiz saldırılar zaten hiçbir zaman size ait değildir biz onun sorumlusundayız zaten bu yüzden bu öneriyi yapma gereği duydum bu saldırıların hesabını sormuyorum
3: Sıkıntı yok alırım fakat dediğim gibi Ts3 yönlendirme plugini kullanılırsa kural ihlalinden serverim şak diye kapatılır bunun korkusuda var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NumanKaya

Yatqa gelsin artık

Mesaj gönderen NumanKaya »

yatqa vermez bazi ip ayni makina ustune ha soyle
yedek atma yukleme gelirse sorun cikmaz
soylede olabilir yedekler ayarlanip panele eklene bilir pro.yedek jail.yedek zombie.yedek
hayirlisi olmasa olur isteyenlere iyi olur
yeni ts alan ugrasmaz direk pro ise sw onun icin yedek kurar kulanir
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Yatqa gelsin artık

Mesaj gönderen Yek'-ta »

TS3 konularından zerre anlamam ama TS3 nasıl ayarlanır konusunda YouTube üzerinde videolar vardır illaki, onlara bi göz at.

Ama Numan Kaya nın dediği fikir güzel, ts3 için paneldeki yedekler arttırılabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Yatqa gelsin artık

Mesaj gönderen serkan ebcin »

numanın fikri muhteşem jail mod pro mod yedeği vs vs olsa çok iyi olur yeni panelde tavsiye

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Yatqa gelsin artık

Mesaj gönderen dozean »

bence Omer Telli anliyan kisilerden modlara yonelik yedekler alip test edip aciksiz hale geldikden sorna yeni panel ile eklese daha iyi olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Yatqa gelsin artık

Mesaj gönderen MehmetReis- »

dozean yazdı:bence Omer Telli anliyan kisilerden modlara yonelik yedekler alip test edip aciksiz hale geldikden sorna yeni panel ile eklese daha iyi olur.
Ts den çok iyi anlarım yeterki yardım isteyin :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli