Biri TS'mizi Hackledi. Konuya Lütfen.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Kolay gelsin arkadaşlar, dün yatmıştım, daha sonra kalktım ve bir baktım TS'miz hacklenmiş. Sonra baktım ki bu adam yapmış:
"[т]/α ♦ ᵃᵗᵗᵃᶜᵏ ᵗᶤ̇ᵐᵉ-๒คşкคภ๒єY"
Bu adamı tanıyan varsa nasıl ulaşabileceğimi ve konu hakkındaki düşüncelerinizi yazmanızı istiyorum.
"[т]/α ♦ ᵃᵗᵗᵃᶜᵏ ᵗᶤ̇ᵐᵉ-๒คşкคภ๒єY"
Bu adamı tanıyan varsa nasıl ulaşabileceğimi ve konu hakkındaki düşüncelerinizi yazmanızı istiyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ts197.csduragi.com O Yoksa Alcatraz ordadır oda alcatrazın arkadaşı konuşabilirsin.
Linklerini gizle |
-
Serverin IP'sini biliyor musun? Bu arada sağolasınbaranss yazdı:Ts197.csduragi.com O Yoksa Alcatraz ordadır oda alcatrazın arkadaşı konuşabilirsin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Başkanbey.. Tabiri caizse velet arkadaş. Tsde panel dilenip, rate kodları ile çökerttim diyen neyse. Yaşı 11 ve kendini ifşalamıştır. Youtube kanalı mevcut..
Linklerini gizle |
-
Yukarıdaki arkadaşın verdiği bilgi doğru mu yani oradan ulaşılabilir mi kendisine?TeamTR yazdı:Başkanbey.. Tabiri caizse velet arkadaş. Tsde panel dilenip, rate kodları ile çökerttim diyen neyse. Yaşı 11 ve kendini ifşalamıştır. Youtube kanalı mevcut..
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Bilmiyorum, csdurağından banlandı. Serveri kapatıldı. Alcatraz da olabilir arkadaşlar, diğer ts adresini bilmiyorum..
Linklerini gizle |
-
Eyvallah kardeşim. Herkese ağzının payını vermek gerekecek öyleyseTeamTR yazdı:Bilmiyorum, csdurağından banlandı. Serveri kapatıldı. Alcatraz da olabilir arkadaşlar, diğer ts adresini bilmiyorum..
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
@Reece hacklenme deme biraz yanlıs gıbı gelıor cunku yetkıyı sız verıorsunuz başka biri deil siz yetki vermeden yada ts3 de açık olmadan adamın yetki alması imkansız yetkiyi sizden biri vermiş de olabilir.
Linklerini gizle |
-
Yetki vermedim. Dün gece kimse yoktu TS'de. Yetki verebilecek benden başka birisi de yok. Yetki vermeden kendisi gelip hacklemişMertMatin* yazdı:@Reece hacklenme deme biraz yanlıs gıbı gelıor cunku yetkıyı sız verıorsunuz başka biri deil siz yetki vermeden yada ts3 de açık olmadan adamın yetki alması imkansız yetkiyi sizden biri vermiş de olabilir.
Linklerini gizle |
CSdurağının yedeğini yada aldığınız bir ts3 yedeğini yükleyin. O adamın orada yada şurada olduğuna dair kanıt olmadan işlem yapılamaz.
Linklerini gizle |