Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sürekli saldırı altındayım bıktım.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Mesaj gönderen MehmetReis- »

Öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar benim bir şikayetim var şikayet olduğum klan ismi NationalS clan gizli ajanlar yani adam tutup bizim servere saldırı yaptırıyorlar adamlar slot ve k1 alıp oyunun düzenini bozuyorlar.

Bugün ben yönetim ekinine yeni adamlar aldım ve onları kandırmaya çalışmışlar biz sizin dost clanınızdan geliyorum bana yetki yazarmısınız diye ve yetki alıp tüm yetkileri başka kişiler üzerinde kullanıp oyunun düzenini bozuyorlar bundan cidden bıktım artık biz 1.5 senedir Nationals | Gaming olarak devam ediyoruz ve bu klanı bırakmıcaz sürekli ts mizi basıyorlar bizim ts den adam yolladım onların ts ye konuşuyorlarmış bizim server hakkında 20 kişi olduk filan servere saldırcaz diyorlar yani bundan anlaşılacak olan aramızda şuan NationalS clandan bize saldırı yapçak adamlar var ve çoğu kişi bu adelew denen adamı sevmiyor adamlar bazen gelip bizim serverdekilere sövüyorlar klanları karıştırıyorlar benim ait olduğum serverim Nationals | Gaming onların NationalS clan karışıyor yinede lafı çok uzatmadan bunlar her servere saldırı yapıyor bizim server de dahil bundan bıktım. @redarmygaming @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

SmiLey
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: TIMARHANE CLAN

Mesaj gönderen SmiLey »

konuyu okudum anladığım Nationals klanından diğer klan sahibi saldırı yapıyor ve sizinde adınız nationals olduğu için size geliyorlar.

kanıtlar sunarsanız daha iyi olur.

yinede tek çare klan ısmı değişmek gibi gözüküyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MehmetReis-

SmiLey yazdı:konuyu okudum anladığım Nationals klanından diğer klan sahibi saldırı yapıyor ve sizinde adınız nationals olduğu için size geliyorlar.

kanıtlar sunarsanız daha iyi olur.

yinede tek çare klan ısmı değişmek gibi gözüküyor.
Biz nationals olarak başladık ve böyle devam ediceğiz onlar bizim clan ismimizi çaldılar ben onlara ilk ödeme tarihini bile atıyorum lakin onlar atmıyor banlıyorlar sürekli yarın bizzat kendim gidip konuşucam onlarla ve videoya alıcam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Böyle Konularda Sağlam Kanıt Bulun Gereği Yapılır Video Alırken Ts3 İpleri Felan Yetkisi Net Görünsün

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Hemşerim bende Konyalıyım da bi kanıt sun yada clanının ismini değiştir oda olmazsa git konuş bence iyi forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MehmetReis-

Tamam arkadaşlar güzel bir kanıt videosu çekerim inşallah

Link: