İYİ GÜNLER [@Bilinmeyen Etiket]
cs18.csduragi.com - 213.238.173.18
servere girerken Reliable Channel owerflowed hatası veriyordu Serveri sıfırlayıp ac kapa yap duzelır dediniz dediginizi yaptım sorun gene aynı gene aynı !
video cektim kanıtı asagıda.
Serverı sıfıladım sıfırlı sekılde jail actım ve plugınsız szın kurdugunuz ayarlarda gene hata verdı.
video cektıgım zaman Ne fazla yetkılı kisi nede herhangı bır eklenti sadece 1 eklenti vardı oda revmenu plugini onuda atarız sıkıntı yok sma yı kontrol edin ama boşa. plugınlerde hata yok aynı plugınlerı baska serverde denedım aynı plugınlerı dıger serverlerımdede kurdum oynadık herhangı bır sorun vs yok
yaklasık csduragında 5 6 senedır panel sahıbıyım sv sahıbıyım hıcbır sekılde boyle bır hata ile karsılasmadık
ama buraya gectıgımzden berı bu hatayı almaktan gercekten sıktı yeter artık sorun tamamen plugınlerde fln degil cfg olsa ne olmasa ne cfg lerdende sıkıntı deil. Madem cfg var bende madem bende hıle var strafe ayarları sordunz dielim ki bende cfg var neden ozamn tek bende bu sorun olmuor neden baska serverlere girerken sorunsuz sekılde gırıyor ama kendı serverımıze gırınce gırmıyor sorun plugınlerde dedınız eklentı vs kurmadan yaptım gene aynı serverdeki clan arkadaslarım giremıor hatayı dedınz dielim ki bende cfg var hatayı verse verse 3 5 kısıde verır butun herkez gıremıyor ve userlerde giremiyor server 10 - 15 1- 19 vs sorun yok 25 - 27 gıbı gırmıro servere elimizden ne geldıyse yaptık cozum yok 18 i
ben sızın dedıgınızı yaptım Serveri sifiladım ayarları sızın makınenızdekı AYARLAR İLE DENEDIM SORUN GENE AYNI video cekmeye bir turlu fırsat bulamadadık kısmet bugüneymis Yaklsaık 13 saniyelik bir video cektık hatayı sızde gorusunz DAHA FAZLASI ICIN VIDEOYU IZLEYIN SIMDI EKLENTILERIMI YAWAS YAWAS KURUORUM Sizde bu hatayı çözmenız dılegiyle tekrardan iyi günler cevaplarınızı beklıyorum ömer bey.
bu sorunun neden oldugunu acıklarsınz bu sorunu ancak sız duzeltebılırsınz
Video link --- https://www.youtube.com/watch?v=ntkR64RvgNw
[@Bilinmeyen Etiket]
Cs18.com HATASI DEVAM EDIYOR ÖMER TELİİ.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 253
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18:27015
- Clan İsmi: RevivaL`Gaming
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Cs18.com HATASI DEVAM EDIYOR ÖMER TELİİ.
Arkadaşım yüklediğin eklentiden dolayı bu hatayı alıyorsun, hala daha inkar etmenin mantığı ne ?
Hala daha kalkıp bu hatayı çözmeniz dileği ile diyorsunuz, biz hiçbir şekilde sunucularda bu denli destek vermiyoruz. Kendi eklentilerinizde problem var onları düzenleyin
Hala daha kalkıp bu hatayı çözmeniz dileği ile diyorsunuz, biz hiçbir şekilde sunucularda bu denli destek vermiyoruz. Kendi eklentilerinizde problem var onları düzenleyin
Link: | |
Linklerini gizle |