PANEL [ÖNEMLİ]
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
- Clan İsmi: TURAN
PANEL [ÖNEMLİ]
Herkese merhaba, ben Bartu Turan. 02/07/2014 tarihinde panel açmışım ancak şifremi bilmiyorum ve şifremi unuttum bölümünden tc kimlik numaramı yazıyorum ama yanlış diyor. Yani o zaman tc olarak ne yazmışım bilmiyorum. Bu günlerde de geri döndüm oyuna ve para yatırayım dedim. (panelimin olduğu e postamın kayıtlı olduğu aklımdan çıkmış.) 60 TL yatırdıktan sonra bana aynen şu yazı geldi: "bartuturkeli01@hotmail.com hesabınızdaki bakiyeniz güncellenmiştir." Yani ne yapacağımı bilmiyorum şifremi veya tc kimlik numarama artık ne yazdıysam 2 sene önce bilmiyorum. Yöneticilere sesleniyorum istediğiniz her türlü kanıtım var, doğruluğumu kontrol edebilirsiniz. Lütfen yardımcı olun 60 TL araya gitmesin bizde öğrenciyiz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: Liberty Gaming
- İletişim:
PANEL [ÖNEMLİ]
Ömer bey böyle şeyler için email hesabına email atılmasını istiyor. Alın epostası :
omer@csduragi.com
omer@csduragi.com
Linklerini gizle |
-
PANEL [ÖNEMLİ]
Bende öyle yaptım ancak daha dönüş alamadım kendisinden.TeLL yazdı:Ömer bey böyle şeyler için email hesabına email atılmasını istiyor. Alın epostası :
omer@csduragi.com
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: Liberty Gaming
- İletişim:
PANEL [ÖNEMLİ]
@diggbro 24 saat içinde dönüş alirsin diyorlar. Hiç atmadım. Kolaygele...diggbro yazdı:Bende öyle yaptım ancak daha dönüş alamadım kendisinden.TeLL yazdı:Ömer bey böyle şeyler için email hesabına email atılmasını istiyor. Alın epostası :
omer@csduragi.com
Linklerini gizle |
-
PANEL [ÖNEMLİ]
Sağolasın teşekkür ederim..TeLL yazdı:@diggbro 24 saat içinde dönüş alirsin diyorlar. Hiç atmadım. Kolaygele...diggbro yazdı:Bende öyle yaptım ancak daha dönüş alamadım kendisinden.TeLL yazdı:Ömer bey böyle şeyler için email hesabına email atılmasını istiyor. Alın epostası :
omer@csduragi.com
Linklerini gizle |
-
PANEL [ÖNEMLİ]
Size mail attım. Bir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.. [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |