Evax Gaming Ankara Gaming Dayı* Adlı kişi saldırı yapıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs44.csduragi.com
- Clan İsmi: Kolsuzlar JB
- İletişim:
android adlı kişi Başkan BEy denen Bir Velettir
Diğeride Yanında Bulunan 13 Yaşındaki Alcatrazdız Bu Alide Saldırıyı Yapan Başkanbeydir.
Diğeride Yanında Bulunan 13 Yaşındaki Alcatrazdız Bu Alide Saldırıyı Yapan Başkanbeydir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 50
- Server Ip/DNS: 213.238.173.126
- Clan İsmi: ReaL ArmY -OrDu
Kanıtın varmı ts114 Saldırmadı logolardan Bakabilrsiniz ÖmerBey ts114 deyim ora kullanmıyolarmış başkalarına vermiş sahibi mert die birisi yani kanıtta yok bide MehmetErdogan Sabah ts3 üme gelip dediklerin hala aklımda + kardeşim diyosunku ana panel bende yok ts3 ü sıfılayamıyorum beni serverim diye geçiniyosun kardeşimç ayıp saldırı yapan kişi ts59 saldırı yaptı oranın asıl sahibi gelip diyicek mehmet asıl sahibi deyil + arkdaşlar tehtit var ts59 danmehmetler51 yazdı:Server BEnim Serverim ve Saldırıyı Yapan Ts59 DEyil Ts114 tür Ts 19 a gelirseniz Gösteririm.
Linklerini gizle |
-
@mehmetler51 kardeşim kanıt göstermeden suç atmamehmetler51 yazdı:android adlı kişi Başkan BEy denen Bir Velettir
Linklerini gizle |
-
KARDEŞİM Bİ DİYON ANDROİD BASKANBEY Bİ DİYON ALİDE SALDIRI YAPAN BASKANBEYDİR KARDEŞİM KANITIN YOK BİDE YALAN ATMA BAŞKANBEY AYNI MAHALLEDE OTURUYORUM ARKADAS BÜGÜN FULL ALABALIK ÇİFTLİGİNDELERDİ GELMEDİ YALAN ATMA TELEFON DAN TS3 E GİRDİNMİ DEDİM EVET DEDİ TELEFONDANDA SALDIRI YAPMAZ ARTIKmehmetler51 yazdı:android adlı kişi Başkan BEy denen Bir Velettir
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Öncelikle Selamün Aleyküm. Evax Gaming Ailesinin Bir Parçası Olarak Bu Üzerimize Oynanan Oyunu Kuran, Kurduran Şahıslara İyi Oyun Oynamalar Dilerim.
Sizin Yapmadığınız Ne Mağlum. DAYI* Adlı İsimdeki Şahısta Mic Açma Gibi Vs. Yok. Madem DAYI* Saldırıyor Onun Yetkisi Var Mic'i Odada Açık, Sizin Niye Açık? Pusucunun Niye Mici Kapalı? Demek Ki Yetkilisiniz.
Attığın Youtube Kanalı 8 Ay Öncesine Ait. Yani Geçen Senenin Videoları. Bunun Üzerine Cs19 Bizdeyken Kapatılmıştı Zaten?Ali2716 yazdı:Dayı* Enes Hunkar Pusucu Ve daha fazla kişi saldırı yapyıor ts59 sahibi
yotube hesabı : https://www.youtube.com/channel/UCooXFz ... wiDAU5iQLQ
Ali2716 yazdı:TS59 a gittim bi baktim herkeez ts19 a saldırı yapıyoz die pokeledıler dayı enes hunkar barıs kurucuydu odaları sıldıler Ömerbeye Küfür ettiler
https://i.hizliresim.com/aL9bO2.jpg
Sizin Yapmadığınız Ne Mağlum. DAYI* Adlı İsimdeki Şahısta Mic Açma Gibi Vs. Yok. Madem DAYI* Saldırıyor Onun Yetkisi Var Mic'i Odada Açık, Sizin Niye Açık? Pusucunun Niye Mici Kapalı? Demek Ki Yetkilisiniz.
Ban Listi Nasıl Görüyorsunuz? Yetkiniz Var Demekki.Ali2716 yazdı: https://i.hizliresim.com/YDn7Xk.jpg
Burdaki Pusucu'nun Bizim Pusucu Olduğunun Kanıtı Var Mı? Veya Dayının Bizim Dayı Olduğunuza Dair?Ali2716 yazdı: https://i.hizliresim.com/8Mq741.jpg
Pardonda Dayı Mal Bi Adam Mı. Bugün Aldığımız Server Yarım Saat İçinde Eskisi Gibi 26 Olunca Mı Zorunuza Gitti. Şahsen 19'dan Gelen 8 - 9 Kişinin Banlandığını Gördüm. DAYI'nın Bizim Dayı Olduğunu Kanıtlarmısın?Ali2716 yazdı:ömerebeye sövduler : https://i.hizliresim.com/gqdJzL.png
https://i.hizliresim.com/NpaRkg.png
VİDYO CEKICEKTIM BANLAYIP BANIMI KALDIRDILAR
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Öncelikle Selamün Aleyküm,
Baya kişinin rahatsız olduğu dayı şuan ts59'da okadar akıllı ki bizim sv gelıo ben şu svnın kurcusuyum yonetım var muhabbetıyle acayıp etkı edıor ama ondan da akıllıları var ben yemedım ama yıyıpte panel verenler olanlar oluor.Bizim eskıden svdekı 11 yaşındaki çoçuklarıda yanına almış dayıda o yaşlarda buyuk ıhtımal zaten bas acıyor sesını buyutmeye calsıyor.Bizim svdende adam çamaya çalısıyolar.Ama tslerine gitttiğimde yuzlesmeye bıle ceserat edemıyolar.Saldırı atma ımkanım var ama Yasak oldugu ıcın csduragına gectıgımden berı bulasmıyorum bulaşmayacağımda.
Kanıtım yok ama keşke olsa Bu adam dolandıracak birileri olsa dolandıracgını yuzde yuz emınım karda yuruyen ızını bellı etmeyenlerden.
NOT : Sizden ricam daha dikkatli olun bu admı tanıyanlar nasıl adam oldugunu zaten bılırler kendı svsı varken baska svlerden yetkı alıp saldırı atmaya calısan bır adamdır.
[@Bilinmeyen Etiket]
Baya kişinin rahatsız olduğu dayı şuan ts59'da okadar akıllı ki bizim sv gelıo ben şu svnın kurcusuyum yonetım var muhabbetıyle acayıp etkı edıor ama ondan da akıllıları var ben yemedım ama yıyıpte panel verenler olanlar oluor.Bizim eskıden svdekı 11 yaşındaki çoçuklarıda yanına almış dayıda o yaşlarda buyuk ıhtımal zaten bas acıyor sesını buyutmeye calsıyor.Bizim svdende adam çamaya çalısıyolar.Ama tslerine gitttiğimde yuzlesmeye bıle ceserat edemıyolar.Saldırı atma ımkanım var ama Yasak oldugu ıcın csduragına gectıgımden berı bulasmıyorum bulaşmayacağımda.
Kanıtım yok ama keşke olsa Bu adam dolandıracak birileri olsa dolandıracgını yuzde yuz emınım karda yuruyen ızını bellı etmeyenlerden.
NOT : Sizden ricam daha dikkatli olun bu admı tanıyanlar nasıl adam oldugunu zaten bılırler kendı svsı varken baska svlerden yetkı alıp saldırı atmaya calısan bır adamdır.
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Size yemin ediyorum allah canımı alsınkı onların tssındeyım adamlar ddı senı forumdada banlıcaklar dedı o dedı banlamazlarsa ana bacı sovdu allah ıcın bıkere tslerınde bı takılın nasıl sovduklerıne bakın.
Linklerini gizle |
-
Adamın Kendi Ts'si Para Verip Kullanıyor Sövmesi Burayı İlgilendirmez. Sizin Ona Yetki Verip Saldırınca Konu Açarsanız Kullanıcı Hatasına Girer.
Linklerini gizle |
-
@Ktalko ben ona yetki vermedim zaten bence gayetde iygilenir ömer tellinin anasına sovuyolar burda bız konu açanların anasına kufur edıor bır gun gıtte bı dınle bakalım adamın 2 cumlesınden 1 kufur
Linklerini gizle |
-
Kardeşim Onun Yaptığına Dair Kanıtın Var Mı? Bana Onu Söyle
Linklerini gizle |