Öncelikle Selamün Aleyküm,
Baya kişinin rahatsız olduğu dayı şuan ts59'da okadar akıllı ki bizim sv gelıo ben şu svnın kurcusuyum yonetım var muhabbetıyle acayıp etkı edıor ama ondan da akıllıları var ben yemedım ama yıyıpte panel verenler olanlar oluor.Bizim eskıden svdekı 11 yaşındaki çoçuklarıda yanına almış dayıda o yaşlarda buyuk ıhtımal zaten bas acıyor sesını buyutmeye calsıyor.Bizim svdende adam çamaya çalısıyolar.Ama tslerine gitttiğimde yuzlesmeye bıle ceserat edemıyolar.Saldırı atma ımkanım var ama Yasak oldugu ıcın csduragına gectıgımden berı bulasmıyorum bulaşmayacağımda.
Kanıtım yok ama keşke olsa Bu adam dolandıracak birileri olsa dolandıracgını yuzde yuz emınım karda yuruyen ızını bellı etmeyenlerden.
NOT : Sizden ricam daha dikkatli olun bu admı tanıyanlar nasıl adam oldugunu zaten bılırler kendı svsı varken baska svlerden yetkı alıp saldırı atmaya calısan bır adamdır.
[@Bilinmeyen Etiket]
Dayı Üçkatçılığı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Dayı Üçkatçılığı
@MertMatin* Bu konuyu onayladım fakat. Açılı konu var. aynı metni diğer konuya yapıştırabilirsin.
Link: | |
Linklerini gizle |