Nizam-i Alem | cs8.csduragi.com Her türlü hile koruması uzman59 tarafından kurulmuştur
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 64
Nizam-i Alem | cs8.csduragi.com Her türlü hile koruması uzman59 tarafından kurulmuştur
cs8.csduragi.com serverda aim bot, recoil, alias wall izleme koruması gibi her türlü hile koruması uzman59 tarafından kurulmuştur kendisine çok teşekkür ederiz.
En son 4z1z tarafından Pzr May 28, 2017 6:35 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Forum kurallarında böyle bir bölüm için "Teşekkür etme bölümü" yok
Ama yinede @uzman59 kötü bir şey yapsaydı CSDurağı bundan herhangi bir sorumluluk kabul etmezdi. Ve @redarmygaming @Yek'-ta

Linklerini gizle |
-
Bu güzel kurulum için kendisine bir şekilde teşekkür etmeliydim ama 

Linklerini gizle |
-
Teamspeak3 adresleri var örneğin "Ts3.Csduragi.Com" tabikide etmek lazım size laf atmıyorum yanlış anlamayınız. Sadece söylüyorum herhangi bir iş olsaydı Kullanıcı Hatası'na girerdi.
Linklerini gizle |
-
Böyle insanları kaybetmemek için topluluk önünde teşekkür etmeyi daha mantıklı buluyorum. Haksız mıyım 

Linklerini gizle |
-
Tabi'kide haklısınız. Ama forumda bu tür konular hoş karşılanmıyor gördüğüm kadarıyla bir foruma üye olmadan önce "Silinmiş Konular"ı okurum ve gördüğüme göre "Çöp Forum" niteliği görmemek amacı ile bu konular hoş karşılanmıyor. Ben yinede @uzman59 arkadaşımıza İyi niyetli çıkarcı olmadığı için saygı duyuyorum.
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
TeamTR yazdı:Forum kurallarında böyle bir bölüm için "Teşekkür etme bölümü" yokAma yinede @uzman59 kötü bir şey yapsaydı CSDurağı bundan herhangi bir sorumluluk kabul etmezdi. Ve @redarmygaming @Yek'-ta
TeamTR yazdı:Teamspeak3 adresleri var örneğin "Ts3.Csduragi.Com" tabikide etmek lazım size laf atmıyorum yanlış anlamayınız. Sadece söylüyorum herhangi bir iş olsaydı Kullanıcı Hatası'na girerdi.
@TeamTRTeamTR yazdı:Tabi'kide haklısınız. Ama forumda bu tür konular hoş karşılanmıyor gördüğüm kadarıyla bir foruma üye olmadan önce "Silinmiş Konular"ı okurum ve gördüğüme göre "Çöp Forum" niteliği görmemek amacı ile bu konular hoş karşılanmıyor. Ben yinede @uzman59 arkadaşımıza İyi niyetli çıkarcı olmadığı için saygı duyuyorum.
Aziz serverine kurulum yapılmış olduğum eklentilerden memnun kaldığını ve bu durumun herkezin bilmesi gerektiğini
düşünerek Kamuya yani CSDForuma paylaşımda bulunmak istemiş ...
@TeamTR sende biraz köstek olmaya çalışmışsın gibi..
@Az1z4z1z yazdı:cs8.csduragi.com serverda aim bot, recoil, alias wall izleme koruması gibi her türlü hile koruması uzman59 tarafından kurulmuştur kendisine çok teşekkür ederiz.
Aziz paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim..
Paylaşımda bulunmuş olduğunuz için memnuniyetiniz den konu olan herkezin haberi olacaktır..
Ancak Konu başlığının kısa ve açılan konunun özetini yatsıtması gerektiğini hatırlatmak isterim ...
Konunuz konu başlığından ötürü silinenlere taşınabilir..
Siz güzel konu başlıklı ve yeni bir tane konu açmanızı tavsiye ederim...
Linklerini gizle |
Açıklama yoktur. Konu kilit.
Linklerini gizle |