Bos ip
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2059
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Bos ip
Sana birley demicem yonetici degilsin bunu anla ömer tellinin agzından oyle bir cumle duymadım bu nu belırtırse yapmayız diyorum! [@Bilinmeyen Etiket]Ktalko yazdı:Mustafa Kemal1 yazdı:Yasaklılıgı degıl sanırım vız 2 kisi kullanıyoruz net emin deiliz eger yasaksa basımız yanmadan bırakalım bnm bildigim kadarıyla olan sıkıntılardan csd sorumlu tuttlmaz diye biliyorumjottABey yazdı:Ana paneli birden fazla kullanılması yasak. Şuan serverimiz yok ama yasak galiba bakalım hızlı olan çeksin diyelim2 ay Önce Bu Tür Mesaj Attınız. Yasak Dostum. Ana Panel Verilmesi Yasak.Mustafa Kemal1 yazdı:afferın bende bunu beklıyordum sen ts3 ıpme gırıp adonya ya tek bır kelımenle saldırırım dıyen degılmısın ? bırsuru sahıdım var kardesım ana panele bırden fazla kısının gırmesı yasak oldunu bılmıyordum sadece saldırı olursa csduragı meshul tutulmaz o kadarını bılıyorum mr.hunter adlı kanalın yokmu saldırı atmıyormusun saldırı cfg yapıp csduragında denemıyormusun omer abı fıxkleyınce kufur etmıyormusun eger bunların ustune hala soylıyorsan bırsey demıyorum panel konusunda yasaksa gırıs saglamam ıyı forumlar dılerım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: TIMARHANE CLAN
Bos ip
3 tane olmuş benide alMertMatin* yazdı:@Mustafa Kemal1 mustafa knk 67 de alımmı

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bos ip
Yeter knka artık rıskıöızla oynamaMertMatin* yazdı:@Mustafa Kemal1 mustafa knk 67 de alımmı

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bos ip
EhehueheuSmiLey yazdı:3 tane olmuş benide alMertMatin* yazdı:@Mustafa Kemal1 mustafa knk 67 de alımmı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
- İletişim:
Bos ip
Neyse ne knkaMertMatin* yazdı:@SmiLey anlaşırsak neden olmasın
@Mustafa Kemal1 55 deil 58
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Bos ip
Kurallarr kurallar... Ah kurallar vah kurallar 
Büyük ihtimalle 300-100 tl arasinda değişir fiyatlar . Boş ip bilsem bile soyleyemem söylemem

Büyük ihtimalle 300-100 tl arasinda değişir fiyatlar . Boş ip bilsem bile soyleyemem söylemem

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bos ip
Kurallar cignenmek içindir derdimde demicem ehuehhoCezaMelegi yazdı:Kurallarr kurallar... Ah kurallar vah kurallar
Linklerini gizle |
Bos ip
Konu amacını inceden saptırmış.
bu konu hakkında tek söylediğimiz kiralık listesi sayfasını takip etmeniz. konu kilit.
bu konu hakkında tek söylediğimiz kiralık listesi sayfasını takip etmeniz. konu kilit.
Linklerini gizle |