Bos ip
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2059
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Bos ip
Konu forum kurallarına aykırı biliyorum ama önlem amaçlı soruyorum 30 ila 60 aradı ip bırakıcak varmı varsa son tarıhı ve ilk aylıgı
@Yek'-ta @redarmygaming konuyu cevabı alınca kılıtlermisiniz
@Yek'-ta @redarmygaming konuyu cevabı alınca kılıtlermisiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.84
- Clan İsmi: TeamTR Efsanesi
-
- İletişim:
Bos ip
Gunde 3 server onu diyor biz ortak istemiyoruz ama isterseniz kaos tagıyla 30 kisi alt clan olarak gelirseniz ucret istemiyoruz 30 kısılık klanın varsa gelin tsmize aynı yetkıyle devam edersiniz 86 bizdeydi hayla bizde ama saldırılarda. Dolayı on ip gecicez 67 cıkıcakmıs ama daha onde varsa obu beklıyocezbigboss yazdı:kardes serverim var istersen ortak olak
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: TIMARHANE CLAN
Bos ip
ne zaman cıkıcak özelden söylermisin ?Mustafa Kemal1 yazdı:Gunde 3 server onu diyor biz ortak istemiyoruz ama isterseniz kaos tagıyla 30 kisi alt clan olarak gelirseniz ucret istemiyoruz 30 kısılık klanın varsa gelin tsmize aynı yetkıyle devam edersiniz 86 bizdeydi hayla bizde ama saldırılarda. Dolayı on ip gecicez 67 cıkıcakmıs ama daha onde varsa obu beklıyocezbigboss yazdı:kardes serverim var istersen ortak olak

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bos ip
Knka bende beklıyorum rakip istemiyorumSmiLey yazdı:ne zaman cıkıcak özelden söylermisin ?Mustafa Kemal1 yazdı:Gunde 3 server onu diyor biz ortak istemiyoruz ama isterseniz kaos tagıyla 30 kisi alt clan olarak gelirseniz ucret istemiyoruz 30 kısılık klanın varsa gelin tsmize aynı yetkıyle devam edersiniz 86 bizdeydi hayla bizde ama saldırılarda. Dolayı on ip gecicez 67 cıkıcakmıs ama daha onde varsa obu beklıyocezbigboss yazdı:kardes serverim var istersen ortak olak

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: TIMARHANE CLAN
Bos ip
öyle olsunMustafa Kemal1 yazdı:Knka bende beklıyorum rakip istemiyorumSmiLey yazdı:ne zaman cıkıcak özelden söylermisin ?Mustafa Kemal1 yazdı: Gunde 3 server onu diyor biz ortak istemiyoruz ama isterseniz kaos tagıyla 30 kisi alt clan olarak gelirseniz ucret istemiyoruz 30 kısılık klanın varsa gelin tsmize aynı yetkıyle devam edersiniz 86 bizdeydi hayla bizde ama saldırılarda. Dolayı on ip gecicez 67 cıkıcakmıs ama daha onde varsa obu beklıyocezama neyse bıraz cekısmlı olsun ayın 2 si sanahı cıkıcakmıs sahibi oyle dedi ama kaptırmam kskkd

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Bos ip
Saten çıktığı gibi ben çekeceğim.
3 kişiyiz her sabah 8ila 10 arası bakıyoruz. Çıksa bile çekmen biraz zor gibi görünüyor ama başarılar dilerim.

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bos ip
Sanmıyorum tum clan sabahlıyor f5 manyagı lıuor sabahlarıjottABey yazdı:Saten çıktığı gibi ben çekeceğim.3 kişiyiz her sabah 8ila 10 arası bakıyoruz. Çıksa bile çekmen biraz zor gibi görünüyor ama başarılar dilerim.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Bos ip
Ana paneli birden fazla kullanılması yasak. Şuan serverimiz yok ama yasak galiba bakalım hızlı olan çeksin diyelim 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bos ip
Yasaklılıgı degıl sanırım vız 2 kisi kullanıyoruz net emin deiliz eger yasaksa basımız yanmadan bırakalım bnm bildigim kadarıyla olan sıkıntılardan csd sorumlu tuttlmaz diye biliyorumjottABey yazdı:Ana paneli birden fazla kullanılması yasak. Şuan serverimiz yok ama yasak galiba bakalım hızlı olan çeksin diyelim
Linklerini gizle |