Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Devir Teslim Konusu Bakarsanız Sevinirim !

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
ElysiumBey

Mesaj gönderen ElysiumBey »

Cümleten Selamun Aleyküm Benim Bildiğim Csdurağında En Hassas Konular'dan Biri Devir Teslim Buyrun Size Kanıtı. Cs68'in Eski Sahibi Yani NationalS Clanın Sahibi ADELEW* Millete Attığı yalanlarla Bu Arkadaşları'da Mağdur Etmiş Ve Devris Teslim Şekilde Elden Server'i Almışlar. Arz Ediyorum...
1. Video Link : https://www.youtube.com/watch?v=x4KUhL4 ... e=youtu.be
2. Video Link : https://www.youtube.com/watch?v=JgU6tPZaeH4
Ts3'den Görüntüler : https://i.hizliresim.com/DPnDbo.jpg

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

oba kanıtlar fena sekılde yeterlı :D bızım yapacagımız bırsey yok omer bey ılgılenıp gerekenı yapıcaktır!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ElysiumBey

Arkadaşlar Bu Arada Sw Ve Ts İpleri Ts3'deki Görüntüdeki Bannerde Yazıyor Onu Yazmayı Unutmuşum kusura Bakmayın Aslında Serveri alan'da Sıkıntı yok Satan'da Problem var Satması Yanlış Birşey Kurallara Haykırı Birşey Oldugunu bile Bile Server'i isteyerek Satmıştır Sırf Kendi Çıkarları İçin İlgilenecek Arkadaşlara kolay Gelsin ...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ElysiumBey

@Mustafa Kemal1 Bncede Kanıtlar Açık Açık Ortada videoyu İzlersen Görüceksin Zaten

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

YALNIZKURT

Mesaj gönderen YALNIZKURT »

böyle bir şeye göz yumulamaz bencede server ve kişilere gereken yapılmalıdır !!!!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Ah Adelew Ah. Milletin Ts Ve Paneline Saldırı Atınca Birşey Olmuyor. https://www.youtube.com/watch?v=jKNkjTfmKn4&t=180s Video İsminde ADELEW* Var. Ama Belliki Bir Yerleri Tutuşmuş. İçerdeki Güvenilir Bir Arkadaşım Diyor Ki. Adelew'in Devrettiği Felan Yok. Saldırı Attığı İçin Server Kapanmasın Diye İsim Değiştirdi. Düzmece Bunlar. Ah Adelew Ah. Çok Boş İşler Yapıyorsun.

Videonun 4:00 Bakıldığında Mr.Jokai Aşkım Diye Kaydettiği Mr.Hunter İle ADELEW'in Tssinde Beraber Saldırı Atıyorlar. Gizlemeyi Unutmuş Heralde :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

aknl17s

Mesaj gönderen aknl17s »

Selamun aleykum Ben Adelew Benim Serverimda Her Hangibir Devir işlemi yok Köpeklere İnat diye Serverimin İsmini Degistim O konuşan adamda Benden Değil Siz Gonderdiniz Ts29 biizm burdada nasıl sunucu sahipliği aldiysaniz allah bilir onun için ben bu kanitlarin Bisey Olmucani Biliyorum kisacazi biz devir işlemi yapmayız Yasak oldugunh biliyoz İyi Günler ...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

explaingaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen explaingaming »

Ya saten hep öyle oluyor kimse yoğurdum ekşi demiyorki kanıtlar basbari ortada yani sonra zaten çıkınca ben yapmadım bilmiyordum oluyor konuyu ÖMER BEY' e bırakıyorum son söz onundur ama herşey ortada iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

delliler gayet yeterli , kanıtlar ortada Ömer Abim En iyisini bilir. ona bırakıyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ElysiumBey

@aknl17s Krdeşim Attığımız Videolardan Herşey Belli Oluyor Ve Cs200'e Saldırı Yaptığınız Başlıkta Ve Sonda'da Yazıyor Atıyorum Bizimki Yalan Diyelim Cs200 Panel Saldırısına Ne Diceksin. Şunu Demek Lazım Buna Göz Yuman ADELEW* Kesinlikle Csdurağından Yasaklanması lazım çünkü bildiği halde hem devir teslim uyguluyor hem'de Cs200 Panel Saldırısında Yer Alıyor Kanıtlar Ap açık Ortada Yetkililer İlgilenirse Çok Mutlu Oluruz. Kolay Gelsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli