BEYLER BEN BU SITEDEN KAYIT OLDUM OMER TELLI LIKLE SEN CEVAPLA BEN BU SITEDEN KAYIT OLDUM VE TC KIMLIK FELAN YAZDIM ANA PANEL GELDI AMA ONA UYDURUK BIR E POSTA YAZDIM O YUZDEN SIKITI VAR VE BUNU COZECEK KIMSE YOKMU BEYLER NE OLUR YARDIM EDIN YAA TC KIMLIGIMI FELAN YAZDIM YAAA NE OLUR YARDIM IN OMER TELLİ NE OLUR YARDIM EEET???.
ANA PANELI NASIL KALDIRIRIM ???
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
RESÜL
Konu Sahibi - Mesajlar: 36
http://www.csduragi.com/hesapolustur.html
BEYLER BEN BU SITEDEN KAYIT OLDUM OMER TELLI LIKLE SEN CEVAPLA BEN BU SITEDEN KAYIT OLDUM VE TC KIMLIK FELAN YAZDIM ANA PANEL GELDI AMA ONA UYDURUK BIR E POSTA YAZDIM O YUZDEN SIKITI VAR VE BUNU COZECEK KIMSE YOKMU BEYLER NE OLUR YARDIM EDIN YAA TC KIMLIGIMI FELAN YAZDIM YAAA NE OLUR YARDIM IN OMER TELLİ NE OLUR YARDIM EEET???.
En son RESÜL tarafından Cmt May 20, 2017 8:35 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
RESÜL
SILINMIYOMU BU ANA PANEL NE OLUR BILEN BIRI YARDIM ETSIIN ??

En son RESÜL tarafından Cmt May 20, 2017 8:36 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
axe01
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.86
- Clan İsmi: KaoS GaminG
-
RESÜL
-
Tasarimci v2
Öncelikle forum kurallarını okuyun. Ondan sonra yardımınızı isteyin.
| Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ
Yönetici - Mesajlar: 5465
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Silinmiyor.
Forum kurallarına uygun konu açınız
Forum kurallarına uygun konu açınız