Kill Asist Admin Bug Fix+Admin anlık güncelleme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 61
- Server Ip/DNS: 213.238.173.1
- Clan İsmi: SEBEKE PRO
- İletişim:
Benden önce başka asist kill indirmiş olabilirmisiniz? eklentinin benim paylaştığım sürüm olmasına dikkat edin yukarda ekran görüntüsünü gönderdim yinede inanmazsanız cs1.csduragi.com buyrun gelin kendiniz deneyin size başka kendime başka eklenti kullandırtmam böyle bir amacım yok.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Merhaba,
Tab' a bastigimizda nick + nick seklinde değişmeler oluyor. bunu kapatamaz mıyız acaba?
Tab' a bastigimizda nick + nick seklinde değişmeler oluyor. bunu kapatamaz mıyız acaba?
Linklerini gizle |
-
el başları yeniliyor admin listesini ama, servera ilk giriyorum adminlik pasif, illa yeni eli beklemem lazım bu sıkıntı. eklentinin amx_reloadadmins komutunu saniyede 1 göndermesi için ne yapabiliriz sunucuya?
Linklerini gizle |
Kod: Tümünü seç
if(get_user_flags(iKiller) & ADMIN_RESERVATION || get_user_flags(iVictim) & ADMIN_RESERVATION){
server_cmd("amx_reloadadmins")
}
Saniyede 1 gönderirse serverda kasma yapar + adminlerin konsolunu çok doldurursun bu yöntem ile, sürekli olarak adminlikler okundu yazacak konsolda. Eğer sen ilk girdiğinde adminliğin pasif ise bunun kill asistle ilgili yoktur, sorunun çözümünü saniyede 1 users.ini dosyasını okutturmada bulma, onun yerine sorunu tespit et onu engelle.boyxxx yazdı:el başları yeniliyor admin listesini ama, servera ilk giriyorum adminlik pasif, illa yeni eli beklemem lazım bu sıkıntı. eklentinin amx_reloadadmins komutunu saniyede 1 göndermesi için ne yapabiliriz sunucuya?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 89
- Clan İsmi: Kill For You
ben plugını bır turlu kuramıorum
Linklerini gizle |
-
güzel çalışıyor fakat bir sıkıntı var, top15 de yaşanıyor. oyuncu çıkış yaptığı zaman ip degiştirdiği için mi yaşanıyor tam emin degilim. Aynı nick olmasına rağmen rank devam etmiyor sıfırdan başlıyor aynı nickle farklı sıralamalarda görünüyolar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: TIMARHANE CLAN
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
csstats_rank komutunu 0 yapın, Amxx.cfg yede ekleyin komutuMbozkurt1990 yazdı:güzel çalışıyor fakat bir sıkıntı var, top15 de yaşanıyor. oyuncu çıkış yaptığı zaman ip degiştirdiği için mi yaşanıyor tam emin degilim. Aynı nick olmasına rağmen rank devam etmiyor sıfırdan başlıyor aynı nickle farklı sıralamalarda görünüyolar.
Linklerini gizle |
-