Serverimize NationalsClan'dan Saldırı Video Kanıtlı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Bide [@Bilinmeyen Etiket] Cevap Vernee Kadar Cevap YAzmayı Kapatırmasınz Sevinirim. @Yek'-ta
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.176
- Clan İsmi: NationalsClan
- İletişim:
Bu TİCKET KAPANMİCAK SUCLUSUNUZ ANA PANELİ 2 KİSİ KULLANİYONUZ MİLLEET KULLANSA KAPANİR SERVERLARİ SİZİNKİDE GEREKENİ YAPİLCAK
Linklerini gizle |
-
@cakir123 Dostum Bak Şmdi Ben Bu Kuralı Bılmıyorum Tam olarak Uyardığınız İçin Teşekkürler Ama Devir Teslim Gibi Birşey olmadı Dostum BeylerBeyi Denilen Arkadaş Benm Serverim'de Daha Hala Benmle Aynı Yetki'de Bunu Belirteyim Haberin Olsun. Bilseydin Zaten Söylerdik Girmezdik ...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.176
- Clan İsmi: NationalsClan
- İletişim:
Ozaman Nationals Gaming de Sizin Ts3 e saldırı atmış ya siz ole diyonuz ya ole bisey yapmazlarda onlarda bilmiyodu o saldırı vole olcani ole seymi var cezani alacan kardeş o Nationals da herkez tanıyor nasil biri olduğunu Rahat ol ADAMLAR ONNUMARA ADAM
Linklerini gizle |
-
@cakir123 Bizide Bilen Biliyor kardeşim Şuana kadar Kimseye Bir Saldırımız Olmadı Sadece Çekemeyenler Falan Çok ondan Bu Kadar Forumda Ön Planda Yer alıyoruz ColdFire İsmini Görüyoruz Sıkıntı Yok Saldırı Yemem Benim Hoşuma Gider Saldırı Yedikce Benim Klanım Yüceliyor . Bu Hayatta'da Yücelmek İyidir Krdeşim Sıkıntı Yok Varsa Yapılıcak Birşey Cezamızı Çekicez . Gerisi Takdiri İlahi Hadi İyi Akşamlar ...
Linklerini gizle |