Serverimize NationalsClan'dan Saldırı Video Kanıtlı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Merhaba Ömer Abi , Yasağım kalktığı zaman eski klanıma geri döndüm. Döndüğümde kötü bir şey le karşılaştım cs68 ve ts44 ün adamları tsdeki herkesi banlıyor bende zaman geçmeden videoya aldım ve tslerine gittim bana gülmeye başladılar.Belli Oluyor zaten videodan buyrun bakın
Saldırı Yapanların Server İpsi : 213.238.173.68
Saldırı Yapanların TS İpsi : ts44.csduragi.Com
VİDEO
https://www.youtube.com/watch?v=9RHIScOwxsA
VİDEO
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.176
- Clan İsmi: NationalsClan
- İletişim:
Sizinde cs29 ts29 u sahibinden almisiniz onunda sslerini atayim ozaman ii izleyin
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Ana Panel Başka Birinin Üstüne Siz Nasıl Giriş Sağlıyorsunuz?NuriReisHDYoutuber yazdı:Merhaba Ömer Abi , Yasağım kalktığı zaman eski klanıma geri döndüm. Döndüğümde kötü bir şey le karşılaştım cs68 ve ts44 ün adamları tsdeki herkesi banlıyor bende zaman geçmeden videoya aldım ve tslerine gittim bana gülmeye başladılar.Belli Oluyor zaten videodan buyrun bakın
VİDEO
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
nereden nereye ? konuyu saptırma sıkayet konusu ac ıstersen.Ktalko yazdı:Ana Panel Başka Birinin Üstüne Siz Nasıl Giriş Sağlıyorsunuz?NuriReisHDYoutuber yazdı:Merhaba Ömer Abi , Yasağım kalktığı zaman eski klanıma geri döndüm. Döndüğümde kötü bir şey le karşılaştım cs68 ve ts44 ün adamları tsdeki herkesi banlıyor bende zaman geçmeden videoya aldım ve tslerine gittim bana gülmeye başladılar.Belli Oluyor zaten videodan buyrun bakın
VİDEO
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Evet arkadaş çok zeki sanırım videoda kendini üst paneldeyken ifşalıyor sizin adınızında Yavuz olduğunu sanmıyorum ? Ayrıca siz yetki vermeden sizin adamlarınızı nasıl banlıyor. Nasıl bir çelişki bu ? Serverımı geri aldım diyorsun kendinin olmayan bir serverı nasıl alıyorsun buna devir deniyor zaten ? Gelelim videonun içeriğine pekte yaptırım uygulanacak bişiymiş gibi durmuyor.Karşı tarafta saldırı yaptığı doğrudur ama buna siz zemin hazırlamışsınız.Biz burda biri birini banlıyor diye konu açmıyoruz. İyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Konuyu saptırmak ? "KENDİ SERVERIMI GERİ ALDIM" diyor. Kendisinin olmayan birşeyi nasıl alıyorda atıyor bence burda konu kendisinin ana panelde olması ve Yetki verdiği kişilere dikkat etmemesidir? Böyle saldırılarda oturup 3-5 kişiyi banlayınca saldırı mı oluyor yetki verdiğin adam saldırıyor.Açık olsa neyse diyeceğim.Mustafa Kemal1 yazdı:nereden nereye ? konuyu saptırma sıkayet konusu ac ıstersen.Ktalko yazdı:Ana Panel Başka Birinin Üstüne Siz Nasıl Giriş Sağlıyorsunuz?NuriReisHDYoutuber yazdı:Merhaba Ömer Abi , Yasağım kalktığı zaman eski klanıma geri döndüm. Döndüğümde kötü bir şey le karşılaştım cs68 ve ts44 ün adamları tsdeki herkesi banlıyor bende zaman geçmeden videoya aldım ve tslerine gittim bana gülmeye başladılar.Belli Oluyor zaten videodan buyrun bakın
VİDEO
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: TIMARHANE CLAN
nuri kardeşim kendi kuyunu kazdın galiba 

Linklerini gizle |
-
Kardeşim O Üst Panel Gmail'i Başkasına Ait Doğrudur Ama Şuanki Hesabı Bana Ait Ve Ben Cs29'u Kendim Aldım Kanıt Gösterin Buyurun Beklemedeyim. Konu Saptırmazsanız Sevinirim arkadaşlar Şuan'ki konumuz NationalS Klanının Bize Yaptığı Saldırı Ve Ben Gereğenin Olucağını Düşünüyorum Eğer Kanıtlar Yetersiz'se Gerisi Gelir Merak Etmeyin.Bu Arada ColdFire'de 3 Tane Kurucu Vardır Elysium - NuriReisHD Ve Beylerbeyi Yavuz Denilen Arkadaş'da BeylerBeyi'dir Bilginiz Olsun Söz Sizde Csdurağı Forum Ailesi
En son ElysiumBey tarafından Cum May 19, 2017 7:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.176
- Clan İsmi: NationalsClan
- İletişim:
Ts29&cs29 eskiden beylerbeyindeydi ismide yavuzdu ve oyle bir konu acılmıstı coldfire devir teslim cs29&ts29 u aldı diye buda onun kanıtısdir omer bey ilgilenmenizi rica ederim videoda panel ismini görüyorsunuz
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Zaten bizde sizin olup olmadığını sormadık 2 kişide neden olduğunu sorduk ? Hesap senin olabilir videoyu çeken sen misin hayır Nuri aynı kişi mi oluyorsunuz ? Kanıt gösterecek bişeyde yok kanıt direk videoyu atan ve server sahibi benim diyen 2 kişidir.ElysiumBey yazdı:Kardeşim O Üst Panel Gmail'i Başkasına Ait Doğrudur Ama Şuanki Hesabı Bana Ait Ve Ben Cs29'u Kendim Aldım Kanıt Gösterin Buyurun Beklemedeyim. Konu Saptırmazsanız Sevinirim arkadaşlar Şuan'ki konumuz NationalS Klanının Bize Yaptığı Saldırı Ve Ben Gereğenin Olucağını Düşünüyorum Eğer Kanıtlar Yetersiz'se Gerisi Gelir Merak Etmeyin. Söz Sizde Csdurağı Forum ailesi
Karşı tarafıda bize kınamak düşer saldırı yaptığına dair.Csdurağı buna bakacaktır.
Linklerini gizle |